Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Ανν Ντέιβις και πρωταγωνίστρια σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίες του ΄50 και ΄60 πέθανε σε ηλικία 88χρόνων σε νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο.

Η οικονόμος της τηλεοπτικής σειράς «The Brady Bunch» πέθανε την Κυριακή το πρωί, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σάρα Χορν, η οποία δεν προσδιόρισε την αιτία θανάτου, παραπέμποντας στα αποτελέσματα της νεκροψίας που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ο επίσκοπος Μπιλ Φρέι, φίλος για πολλά χρόνια της Ανν Ντέιβις, δήλωσε ότι η ηθοποιός έπεσε το Σάββατο στο σπίτι της στο Σαν Αντόνιο αλλά δεν μπόρεσε να ανακάμψει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε στο μπάνιο και χτύπησε στο κεφάλι της.

Η σειρά «The Brady Bunch» έκανε το ντεμπούτο της το 1969 στο ABC, όπου παιζόταν μέχρι το 1974, με την Ντέιβις στον ρόλο της Alice, του στυλοβάτη της σπαρταριστής οικογένειας. Τα κατοπινά χρόνια ακολούθησαν αρκετές παραλλαγές της σειράς σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τη δεκαετία του ΄50 υποδύθηκε τη φαρμακόγλωσσα-γραμματέα στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Bob Cummings Show». Για αυτόν τον ρόλο κέρδισε δυο βραβεία Emmy.