Μια 25χρονη καλόγρια από τη Σικελία, στα βήματα του νοτιοκορεάτη ράπερ Σάι! Είναι δυνατόν; Κι όμως, η εμφάνιση της αδελφής Κριστίνα Σκούτσα στην ιταλική εκδοχή του τηλεοπτικού τάλεντ σόου «The Voice» (η ελληνική εκδοχή προβάλλεται από τον Ant1) έγινε ιντερνετικό φαινόμενο με περισσότερα από 20 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube μέχρι χθες το βράδυ.

Η αδελφή Κριστίνα ερμήνευσε το τραγούδι της Αλίσια Κις «No one» με τους κριτές, όπως συνηθίζεται στην εκπομπή, να έχουν γυρισμένη προς εκείνη την πλάτη τους. Ακούγοντας τη φωνή της, ένας ένας γύρισαν και δεν πίστευαν στα μάτια και στα αφτιά τους. Το ίδιο και οι χρήστες του Ιντερνετ οι οποίοι, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης που προβλήθηκε η εκπομπή, βλέπουν ξανά και ξανά το βίντεο στην ιστοσελίδα YouTube.

Για την ερμηνεία της, η αδελφή Κριστίνα δέχθηκε τα συγχαρητήρια και της ίδιας της Αλίσια Κις. «Εχω αυτό το χάρισμα και χαίρομαι που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας» ήταν τα λόγια της προς την κριτική επιτροπή.

Ο ράπερ Σάι παραμένει ο βασιλιάς του YouTube με σχεδόν δύο δισεκατομμύρια χτυπήματα για το βιντεοκλίπ του «Gangnam Style». Ωστόσο, όπως σημειώνει η ιταλική «Κοριέρε ντε λα Σέρα», όταν πρωτοανέβηκε στην ιστοσελίδα χρειάστηκε 18 ημέρες γα να ξεπεράσει τα 10 εκατ. χτυπήματα, ενώ η αδελφή Κριστίνα το κατάφερε σε μόλις τρεις ημέρες. «Ποιος είπε ότι μια καλόγρια δεν μπορεί να τραγουδάει; Είναι ένα ισχυρό μήνυμα αν μία νέα γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό συνεχίζει να κάνει πράγματα που θα έκανε κάθε άνθρωπος στην ηλικία μου» δήλωσε η αδελφή Κριστίνα στη «Ρεπούμπλικα».