H Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα τη φήμη που το τελευταίο 48ωρο είχε κάνει τον γύρο του κόσμου: Χωρίζουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Το περασμένο Σάββατο το γαλλικό περιοδικό Closer αποκάλυψε στο εξώφυλλό του ότι το δημοφιλές ζευγάρι του σινεμά χωρίζει. Τη Δευτέρα το μεσημέρι, το γραφείο της 49χρονη ιταλίδας ηθοποιού στη Ρώμη επιβεβαίωσε την πληροφορία, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Αντίστοιχη επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα και από το Παρίσι από το γραφείο του 48χρονου γάλλου ηθοποιού. «Ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαιώνει ότι χωρίζει με συναινετικό διαζύγιο από τη σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι», τονίστηκε από το γραφείο του ηθοποιού σε σχετική ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η εκπρόσωπος του Κασέλ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τον χωρισμό του ζευγαριού.

Ο Κασέλ γνώρισε τη Μπελούτσι το 1995, την οποία παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 1999. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την εννιάχρονη σήμερα Ντεβά και τη Λεονί που γεννήθηκε το 2010.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Μπελούτσι η οποία ήταν παντρεμένη ως το 1994 με τον πρώτο της σύζυγο Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο.

Κάνοντας τα πρώτα της βήματα ως μόντελο, η Μπελούτσι βοηθήθηκε πολύ στην καριέρα της στη μεγάλη οθόνη από τη γνωριμία της με τον Βενσάν Κασέλ, ο οποίος ήταν ο γιος του δημοφιλούς γάλλου ηθοποιού Ζαν Πιερ Κασέλ.