Θεσσαλονίκη στον αφρό

Στις ταβέρνες και τα παραδοσιακά κελάρια της Θεσσαλονίκης, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2017 16:40 |
Θεσσαλονίκη στον αφρό

Αυτή η ρετσίνα με τις λεπτές φυσαλίδες, η "αφράτη", όπως την έλεγαν τότε, έρχεται ξανά στο ποτήρι μας. Ο ΑΦΡΟΣ είναι η πρώτη ρετσίνα που εμφιαλώνεται αφιλτράριστη μεταφέροντας τον φυσικό αφρισμό και τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει.

Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, το οινοποιείο της Θεσσαλονίκης, γιορτάζει μαζί με την πόλη και κερνάει κοκτέιλ με ρετσίνα ΑΦΡΟΣ.

Επισκεφτείτε το κινητό bar του οινοποιείου, που θα σταθμεύσει:
Στις 26/10, 6-11μμ
Στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους & Β. Ηρακλείου

Στις 27 & 28/10, 6-11μμ
Με φόντο τον Λευκό Πύργο

Στις 29/10, 5-10μμ
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, Προβλήτα 1

Επίσης, στις 26/10, το οινοποιείο προσφέρει μία φιάλη ρετσίνα ΑΦΡΟΣ σε 100 Δήμητρες και Δημήτρηδες που πρώτοι θα επισκεφτούν το κινητό μπαρ, αλλά και ένα ποτήρι ρετσίνα ΑΦΡΟΣ σε αγαπημένα εστιατόρια της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://bit.ly/2ip75x7