Ένα pop up restaurant στο οποίο συμμετέχουν πέντε νέοι και καταξιωμένοι έλληνες σεφ θα «στηθεί» για τον εορτασμό των δύο χρόνων του εστιατορίου CTC (Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Αθήνα, 210.7228812, ctc-restaurant.com).

Η μεγάλη γαστρονομική βραδιά διοργανώνεται τη Δευτέρα 24 Απριλίου και οι 5 σεφ θα ενώσουν το πάθος και την αγάπη τους για το φαγητό, με στόχο να φέρουν σε επαφή τους συνδαιτυμόνες με την πεμπτουσία της μαγειρικής τέχνης.

«Το CTC θ’ αποδείξει έμπρακτα πώς η ελληνική γαστρονομία κτίστηκε στο ΠΡΙΝ, γαλουχήθηκε στο ΝΥΝ, αλλά ετοιμάζεται ν’ αποδείξει πως ανήκει στο ΜΕΛΛΟΝ», αναφέρει ο head chef του CTC Άλεξ Τσιοτίνης.

Στο μεγάλο event συμμετέχουν οι σεφ:

Γιώργος Παπαζαχαρίας: Είναι ο σεφ πίσω από τους μεγαλύτερους σεφ αφού δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην ερευνητική ομάδα των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο όπως το Quique dacosta , το Maeemo, αλλά και το L’ air du Temp

Θάνος Φέσκος: Ο Assistant Head Chef του εστιατορίου Geranium, βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin στην Κοπεγχάγη

Νίκος Μπίλης: Ξεκίνησε ως RnD Chef του Έκτορα Μποτρίνι και αναπόσπαστο κομμάτι των εστιατορίων του σε Αθήνα και Κέρκυρα. Κατέχει τον τίτλο του Chef De Cuisine στο βραβευμένο με Αστέρι Michelin, Botrini’s Restaurant

Γιώργος Κατάρας: Έφτασε να διακριθεί ανάμεσα στους καλύτερους νέους μάγειρες του κόσμου για το 2016 στον διαγωνισμό St Pellegrino young chef, ενώ πέρασε το δύσκολο ημιτελικό εκπροσωπώντας την Αγγλία και την Ιρλανδία. Εργάζεται στο Fera at Claridge’s.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: Με βιογραφικό ταξιδιώτη κ αυτός με πέρασμα από Γαλλία, Βέλγιο, Δανία και Κίνα, άφησε τη βαλίτσα του πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έκτοτε οδηγεί το δικό του εστιατόριο εκεί που ονειρεύεται αυτός να το πάει, στην κορυφή!