Το νέο Renault Twingo κοστίζει στην ελληνική αγορά από 10.230 ευρώ ή 9.490 ευρώ στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το όφελος της απόσυρσης. Το νέο Twingo έχει μήκος μόλις 3,59 μέτρα. Διαθέτει «τρέντι» εμφάνιση και ιδιαίτερα σπορτίβ εσωτερικό. Είναι κατά 10 εκατοστά πιο κοντό από το απερχόμενο, αλλά έχει 12 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο, κάτι που ωφελεί την καμπίνα των επιβατών.

Το μοντέρνο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επιβάτες. Επίσης, στον χώρο αποσκευών μπορούν να φορτωθούν αντικείμενα μήκους μέχρι και 2,31 μέτρων, αρκεί να αναδιπλωθούν τα καθίσματα.

Ο χώρος αποσκευών είναι 188 λίτρων – ρυθμίζοντας την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε πιο όρθια θέση η χωρητικότητα αυξάνεται στα 219 λίτρα.

Το βασικό του μοτέρ είναι 1 λίτρου, ατμοσφαιρικό και αποδίδει 70 ίππους. Το νέο είναι το 3κύλινδρο υπετροφοδοτούμενο μοτέρ, τούρμπο που αποδίδει 90 ίππους. Καταναλώνει 4,3 λίτρα/100χλμ. Επίσης, οι εκπομπές ρύπων είναι 99γρ/χλμ, τιμή που το κατατάσσει στα ευνοημένα μοντέλα που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Στο βίντεο η πρώτη εμφάνιση του νέου Twingo στο Φεστιβάλ των Καννών πριν από μερικούς μήνες.