Η Brooks Brothers είναι ο Επίσημος Χορηγός Ένδυσης του USA Pavilion στη φετινή διεθνή έκθεση, Expo Milano 2015. Η Brooks Brothers, που ιδρύθηκε το 1818 και είναι γνωστή ως μια από τις διαχρονικότερες αμερικάνικες εταιρείες ενδυμάτων, δημιούργησε τις στολές για τους 120 φοιτητές /πρεσβευτές, που εκπροσωπούν την αφρόκρεμα των φοιτητών απο τα κολέγια και τα πανεπιστήμια σε κάθε γωνιά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η στολή των φοιτητών αποτελείται απο το θρυλικό Brooks Brothers button-down πουκάμισο και navy blazer. Την εμφάνιση ολοκληρώνει η “special edition” γραβάτα για τα αγόρια και το μεταξωτό μαντήλι για τα κορίτσια αντίστοιχα. Τόσο οι γραβάτες όσο κα τα μαντήλια φέρουν το διακριτικό σήμα – μοτίβο του USA Pavilion.

Όλες οι στολές δημιουργήθηκαν από την Brooks Brothers στις Ηνωμένες Πολιτείες και η επίσημη παρουσίασή τους έγινε κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της έκθεσης.

Το θέμα του USA Pavilion – «American Food 2.0: United to Feed the Planet» – ενθαρρύνει τον ανοιχτό διάλογο και αναδεικνύει την καινοτομία σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της επισιτιστικής ασφάλειας, της βιωσιμότητας και της κινητικότητας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του πλανήτη.

Η Brooks Brothers επίσης σχεδίασε και δημιούργησε τη στολή για το προσωπικό του εστιατορίου James Beard American Restaurant at Seven Stars, που βρίσκεται στη Galleria Vittorio Emanuele IΙ , καθώς επίσης και για το USA Pavilion’s“Food Truck Nation” εντός του USAP . Η στολή περιλαμβάνει λευκό/κόκκινο καρό πουκάμισο, navy γραβάτα και denim ποδιά.

«H Brooks Brothers είναι υπερήφανη ως συνεργάτης και χορηγός του USA Pavilion στην Expo Milano», δήλωσε ο Claudio Del Vecchio, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Brooks Brothers .»Είναι ένα σημαντικό και ιστορικό γεγονός και αισθανόμαστε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με την αποστολή της έκθεσης Expo που σκοπό έχει την προβολή των Αμερικάνων καινοτόμων, που επηρεάζουν έντονα και διαμορφώνουν τον πολιτισμό μας σε παγκόσμια κλίμακα.»

Ο Jerry Giaquinta, Διευθηντής Επικοινωνίας του USA Pavilion στην Expo Milano 2015 δήλωσε για τη συνεργασία «Είναι τιμή μας να έχουμε συνεργάτη την Brooks Brothers, καθώς αποτελεί ένα πολύ

χαρακτηριστικό παράδειγμα της αμερικάνικης δημιουργικότητας και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων. Είμαστε ευγνώμονες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για το σχεδιασμό των υπέροχων στολών, που αποτελούν ένα επιτυχημένο συνδυασμό ιταλικού και αμερικάνικου στυλ. Οι φοιτητές/πρεσβευτές είναι ενθουσιασμένοι που είχαν πρώτοι την ευκαιρία να φορέσουν τις στολές αυτές.

Η Brooks Brothers θα προσφέρει επίσης αποκλειστικά αναμνηστικά είδη, όπως τις ειδικά σχεδιασμένες γραβάτες, τα καπέλα και την denim ποδιά, κατασκευασμένα όλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα συλλεκτικά αυτά αντικείμενα θα πωλούνται αποκλειστικά στο USAP και στο flagship store της Brooks Brothers στην Via San Pietro all’Ortoin στο Μιλάνο.