Σε σίριαλ εξελίχθηκε το διαζύγιο της Πάμελα Aντερσον και τον τρίτο σύζυγό της Ρίτσαρντ Σάλομον, καθώς η ηθοποιός όχι μόνο αποφάσισε να τον… ξαναχωρίσει αλλά υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε πολλάκις κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της.

Η ίδια είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου και τον Ιούλιο του 2014 για να το αποσύρει λίγο μετά, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να είναι και η τελευταία: Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!», που υποστηρίζει ότι ο χωρισμός είναι επίσημος, αφού η ηθοποιός έχει πάρει και περιοριστικά μέτρα σε βάρος του συζύγου της.

Μάλιστα το «Ε!» επικαλείται τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε η 48χρονη Aντερσον, σύμφωνα με τα οποία, κατηγορεί τον Σάλομον για βίαιη συμπεριφορά και για «σωματική κακοποίηση κατά το παρελθόν», ενώ η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι έχει υποστεί και «άλλα είδη κακοποίησης».

Οι δύο τους πάντως σε κοινή δήλωση προς το «Ε!» ζητούν συγγνώμη από τις οικογένειες και τους φίλους τους για την αναστάτωση που τους προκάλεσε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου και επισημαίνουν ότι έχουν έρθει σε φιλική συμφωνία για τη λύση του γάμου τους. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Πάμελα Αντερσον θα λάβει ένα εκατ. δολάρια στο πλαίσιο του διακανονισμού.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της Aντερσον, μετά τον Τόμι Λι και τον Κιντ Ροκ, αλλά είναι η δεύτερη φορά που χωρίζει με τον Ρίτσαρντ Σάλομον!

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2007 αλλά ακύρωσαν τον γάμο τους μόλις δύο μήνες αργότερα! Ξαναπαντρεύτηκαν το 2013 για να δουν τον γάμο τους να διαλύεται οριστικά – αφού υπήρξε και η αίτηση διαζυγίου του 2014 – δύο χρόνια έπειτα.

Πριν από την Αντερσον, που έγινε διάσημη με τον ρόλο της ως χυμώδης ναυαγοσώστρια στο σίριαλ «Baywatch», ο Σάλομον ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Σάνεν Ντόχερτι, η οποία με τη σειρά της έγινε γνωστή από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».