Θέσεις …μάχης παίρνουν αυτές τις ημέρες οι δύο πρώτοι Aegean Travellers, ενόψει μιας συναρπαστικής ταξιδιωτικής μονομαχίας. Οι Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τις Auditions μεταξύ καθημερινών απλών ανθρώπων που ήθελαν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, θα μας ξεναγήσουν στους προορισμούς, που ταξίδεψε ο καθένας. Η μάχη προβλέπεται συναρπαστική ανάμεσα στις δύο πόλεις Βιέννη και Βουδαπέστη, αφού οι δύο πρώτοι Aegean Travellers θα μας παρουσιάσουν αυτά που έζησαν, δίνοντας μας με τον καλύτερο τρόπο μία αντιπροσωπευτική γεύση από την κάθε πόλη.

Ο Κίμωνας Χαριτάκης που βρέθηκε στη Βιέννη και η Μαρυλίβια Μπαλασκά που ταξίδεψε στην Βουδαπέστη, ενθουσιασμένοι από την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία τους θα μας παρουσιάσουν απρόσμενες ιστορίες, εναλλακτικές εικόνες και αξέχαστες στιγμές από το ταξίδι τους, όπως το έζησαν οι ίδιοι.

Δύο διαφορετικές πόλεις, δύο διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες από δύο γνήσιους ταξιδιώτες, θα προβάλλονται μέσα από τα videos- posts, που θα ανεβαίνουν στα social media-κανάλια της Aegean. Με οδηγό τους δύο εναλλακτικούς καθημερινούς ταξιδιώτες, όλοι εμείς θα ξεναγηθούμε στους προορισμούς, ζώντας τις εμπειρίες όπως τις έζησαν οι δύο τυχεροί, πέραν από τη συνήθη ταξιδιωτική πεπατημένη.

Στη συνέχεια θα αποφασίσουμε ποια πόλη μας έχει μαγέψει περισσότερο, ώστε να αναδείξουμε τη νικήτρια πόλη του πρώτου Aegean Traveller Battles. Με τα σχόλια μας, τα οποία θα μεταφράζονται σε ψήφους, θα αναδείξουμε τον προορισμό που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες και θα κερδίσει τη μάχη. Μάλιστα όσοι θελήσουν να πάρουν θέση στη μάχη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο: οι συμμετέχοντες που έχουν ψηφίσει τον νικητήριο προορισμό θα μπουν σε μία κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τη νικητήρια πόλη.

Επεται συνέχεια

Και μπορεί η νέα -και πιο συναρπαστική φάση του Αegean Traveller- να έδωσε την ευκαιρία στους δύο πρώτους τυχερούς να ζήσουν από ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, ωστόσο, η αναζήτηση για τους επόμενους δύο τώρα μόλις αρχίζει.

Μέσα από τη συνέχεια των auditions, η Aegean συνεχίζει την αναζήτηση απλών καθημερινών ταξιδιωτών, που θα γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers και θα ζήσουν μία καταπληκτική εμπειρία ζωής!

Κάθε μήνα δύο νέοι Aegean Travellers που θα επιλέγονται, θα ταξιδεύουν σε δύο διαφορετικούς προορισμούς από το δίκτυο της Aegean, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τη «μυστική» πλευρά της κάθε πόλης, και να ταξιδέψουμε αλλά και να ονειρευτούμε μαζί τους. Μείνετε συντονισμένοι στο http://www.aegean-traveller.com/ για να ταξιδέψετε με τους Aegean Travellers και δηλώστε συμμετοχή ανεβάζοντας το δικό σας βίντεο για να διεκδικήσετε και εσείς μία θέση στα μοναδικά αυτά ταξίδια.