Ηταν έτοιμη να εγκατασταθεί μόνιμα στο Μαϊάμι. Ωστόσο, ένα καλοκαίρι γνώρισε τον άνδρα που για χάρη του αναθεώρησε τις απόψεις της για τον γάμο και γύρισε πίσω στην Ελλάδα. Η Αρετή και ο Αβραάμ συναντήθηκαν τυχαία όταν έκαναν διακοπές στη Σκιάθο, πάνω στο καράβι που τους πήγαινε στο νησί. Η φίλη και στη συνέχεια κουμπάρα της Διονυσία Γιαβρή γνώριζε τον Αβραάμ και έτσι του μίλησε. Συναντιόντουσαν στις παραλίες και στα κλαμπ του νησιού και έβρισκε αφορμή να πιάσει κουβέντα με τις δύο κοπέλες. Οι διακοπές τελείωσαν, η Αρετή πήγε στην Αμερική και το ζευγάρι κράτησε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, Skype και facebook. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και έτσι η Αρετή επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου την περίμενε ο καλός της. Εκείνος την έκανε να ξεχάσει την Αμερική και τη δουλειά εκεί, καθώς και τα λεφτά που ήταν αρκετά.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, έγινε και η πρόταση γάμου, εντελώς ξαφνικά και ενώ γύριζαν από το εξοχικό τους στον Κάλαμο. «Τι λες; Παντρευόμαστε; Οχι ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά ξέρεις… αφού περνάμε ωραία, τι θα αλλάξει;» της είπε. «Τίποτα» απάντησε η Αρετή και είπε «ας το κάνουμε». Το δαχτυλίδι βέβαια της το έφερε έξι μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου, όταν όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για τον γάμο. Γονάτισε μπροστά της και τη ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί. Ο Αβραάμ είναι Πόντιος και δουλεύει σε μια εταιρεία με οικοδομικά υλικά.Η Αρετή είναι Πειραιώτισσα και δασκάλα Αγγλικών. Είναι και οι δύο 32 ετών. Αυτό που της αρέσει στον Αβραάμ είναι η καλοσύνη του και η θετική του σκέψη σε όλα τα πράγματα. Κακές συνήθειες δεν έχει.

Η οργάνωση του γάμου ξεκίνησε σχεδόν έναν χρόνο πριν. Αγόρασε το πρώτο νυφικό που δοκίμασε. Το κτήμα το επέλεξαν έπειτα από πολύ κόπο και αρκετές γευστικές δοκιμές. Ηθελαν να είναι όλα όπως τα είχαν στο μυαλό τους. Τα προσκλητήρια τα έφτιαξε ένας καλός φίλος και ήταν απλά αστεία, με τη νύφη να παρακαλάει τον γαμπρό να την παντρευτεί και εκείνος να απαντά πως δεν ήταν σίγουρος, αλλά μπορεί να πέρναγε από το εκκλησάκι. Φωτογράφος τους ήταν οΠάνος Ρεκουνιώτης. Χρώματα, καπνογόνα, κομφετί, λούνα παρκ και οι κουμπάροι τους ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για τις τέλειες φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους. Οι κουμπάροι τους ήταν τέσσερις. Τρεις κολλητοί παιδικοί φίλοι του Αβραάμ, ο Κώστας Αθανασιάδης, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Μιχάλης Βίλλιας, και η κολλητή φίλη της νύφης, η Διονυσία Γιαβρή.

Το έθιμο που έχουν οι Πόντιοι είναι το «νυφόπαρμα», όπου ο γαμπρός και η οικογένειά του, μαζί με λύρες και νταούλια, περπατάνε μέχρι το σπίτι της νύφης. Καθώς η Αρετή έχει χάσει τον μπαμπά της όταν ήταν δέκα χρόνων, ο Αβραάμ σκέφτηκε αυτό το έθιμο για να την κάνει να νιώσει άνετα. Γαμήλιο ταξίδι αποφάσισαν να πάνε στο Μαϊάμι αυτά τα Χριστούγεννα για να δει ο Αβραάμ τι άφησε για εκείνον. Μετά τον γάμο, η ξεκούραση ήταν απαραίτητη, έτσι πήγαν λίγες ημέρες στη Φολέγανδρο.