Συγκινημένη αποχαιρέτησε η Ολγα Τρέμη το τηλεοπτικό κοινό του Mega το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παρουσίαζε επί εννέα χρόνια.

Η Ολγα Τρέμη είπε ότι ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο στον τηλεοπτικό σταθμό και ευχαρίστησε το κανάλι, τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν.

«Η σημερινή ημέρα είναι μια σημαντική ημέρα γιατί κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Εννέα χρόνια δεν είναι παίξε-γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega», είπε η Ολγα Τρέμη και πρόσθεσε:

«Χάρη σε εσάς, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση, αλλά για την αναγνώριση της δουλειάς μας, των αγώνων μας, τον κόπων μας».

Μάλιστα, ήταν χαρακτηριστική η φράση που είπε η δημοσιογράφος προς τους τεχνικούς: «Μην κλαίτε, γιατί δεν αντέχω. Κλαίνε εδώ οι τεχνικοί και με παρασύρουν».