Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Μις Πίγκι κοινοποίησε τον χωρισμό της από τον Κέρμιτ τον βάτραχο με αυτή την ανακοίνωση μέσω facebook: «Επειτα από βαθιά σκέψη, ο Κέρμιτ κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε, όμως, να εργαζόμαστε κανονικά μαζί στην τηλεόραση. Οι προσωπικές μας ζωές πλέον όμως χωρίζουν και μπορούμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε για αυτό το προσωπικό μας θέμα… εκτός κι αν πάρουμε την κατάλληλη προσφορά! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ο Κέρμιτ όμως δεν έχασε τον καιρό του και ήδη βρήκε την αντικαταστάτρια της Μις Πίγκι στο πρόσωπο της Ντενίζ, στελέχους στο τμήμα μάρκετινγκ του τηλεοπτικού δικτύου ABC. Οπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, ο διάσημος βάτραχος έχει πολύ συγκεκριμένες προτιμήσεις σε ό,τι αφορά το αντίθετο φύλο.

Ολα αυτά συμβαίνουν στη νέα τηλεοπτική εκδοχή των «Μάπετς», σε στυλ ντοκιμαντέρ (με πολύ, πολύ γέλιο, ωστόσο) που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου από το ABC. Σίγουρα δεν είναι το «Μάπετ Σόου» που θυμόμαστε, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό…