Κατερίνα Βρανά: ένα αστείο κορίτσι

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2015 14:12 |
Πριν από δύο χρόνια, το CNN την κατέταξε στη λίστα με τις «Γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δείτε». Η ελληνίδα stand-up κωμικός Κατερίνα Βρανά, παρότι πλέον θεωρεί ως επαγγελματική της έδρα το Λονδίνο, εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο θέατρο 104 όπου παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Φέτα με τη Βασίλισσα» ενώ συμμετέχει και στις βραδιές «Gazi Comedy Club». Η κωμικός ανέτρεξε στα πρώτα της βήματα στη Μεγάλη Βρετανία, στην ελληνική σκηνή της stand-up κωμωδίας, στη θεματολογία των παραστάσεων της, καθώς και στην επόμενη παράσταση που ετοιμάζει με θέμα το σεξ. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε sold out παραστάσεις στα μεγάλα Φεστιβάλ της Μελβούρνης, του Μπράϊτον και του Εδιμβούργου.

Πληροφορίες: «Φέτα με τη Βασίλισσα», 2 τελευταίες παραστάσεις το Σάββατο 7/3 και την Κυριακή 8/3 στις 9.00 μμ. στο Θέατρο 104. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή παρουσιάζει το «Gazi Comedy Club», όπου εμφανίζεται η ίδια μαζί με ένα ensemble πέντε κωμικών (Δ. Ατζαράκης, Δ. Δημόπουλος, Β. Θεοδωρόπουλος κ.ά.) και διάφορους special guests. Ως τις 3/4/2015. Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 210 3455020)

όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Ο τρόπος με τον οποίο εκδικείται καμιά φορά η πραγματικότητα είναι εξόχως σαρκαστικός. Δικαιωμένος - κατά δήλωσή του - από τις εξελίξεις στο...
όλες οι απόψεις όλοι οι αρθρογράφοι

Ό,τι χρειάζεται να ξέρω: κινηματογράφοι, θέατρα, τι παίζει η TV, Νοσοκομεία, Φαρμακεία