Μυτιλήνη: Eιδικό βραβείο στο Ανθρωποειδές Ρομπότ του πανεπιστημίου Αιγαίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2017 18:13 |
Μυτιλήνη: Eιδικό βραβείο στο Ανθρωποειδές Ρομπότ του πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκε για την εργασία που παρουσίασε σε Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Από τις 6 έως τις 14 Οκτωβρίου το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργάνωσαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (www.i2fest.gr).

Το Ειδικό Βραβείο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης απονεμήθηκε στην αρτιότερη εργασία (έκθεμα) του φεστιβάλ με τίτλο «Ανθρωποειδές Ρομπότ El Greco» και δημιουργούς τους: Χαρτοματσίδη M, Φουρτούνη N, Κάτσιο Δ, Khandelwal S, Παπαμιχαλάκη Γ, Παρασκευά K, Σκούπρα Π., Udadhyay J, Ζέρβα Γ και επιβλέπουσα την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ.Καβαλλιεράτου Εργίνα.


4
χωριςκομματικοπροσανατολισμο
06/11/2017 15:15
Βρε μανια με τους προσφυγες. Ενταξει κι αυτοι έχουν δικαιωμα σε μια καλη ζωη οπως ολος ο κοσμος αλλα προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα και βαθια πληγωμενη απο αυτην την ιδια νοοτροπια που περιγραφεται ειναι οι ιδιοι οι Ελληνες. Μερικοι Ελληνες για τους Ελληνες είναι ελεηνοι.
Ernest
31/10/2017 21:36
Μπράβο στα παιδιά και πάντα επιτυχίες!!!
ο2nisis
27/10/2017 07:25
μπραβο στα παιδια, δεν ειναι και ευκολο πραγμα και εις ανωτερα!!!
εσύ; Επιμένεις ακόμη να συντηρείς τον Μητσοτάκη;
26/10/2017 09:30
Ο κόσμος αλλάζει. Και εσύ; Επιμένεις ακόμη να συντηρείς τον Μητσοτάκη;