Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο δήμος Γλυφάδας με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ.) ξεκίνησε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) από τις 10 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Οι υπεύθυνοι σημειώνουν πως τα σχολικά είδη θα πρέπει να είναι καινούρια και όχι χρησιμοποιημένα! Μάλιστα, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 20 ως και τις 23 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερες από 1.800 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές της πόλης μας.