Εξειδίκευση, τεχνογνωσία, αξιοπιστία, είναι το τρίπτυχο από το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία μιας επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών. Στην περίπτωση του δερματολόγου-δερματοχειρουργού Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στις θεραπείες τριχόπτωσης όσο και στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών (FUE, Strip, Micro Strip).

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν θεραπείες τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες καθώς στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Charite» στο Βερολίνο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, στο Θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» (νεοϊδρυθέν τμήμα Μεταμόσχευσης Μαλλιών), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στο Ερρίκος Ντυνάν και παράλληλα είναι γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η εξειδικευμένη ομάδα των γιατρών της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, HAIR TRANSPLANT, ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Το επιστημονικό ενδιαφέρον για τη δουλειά τους αλλά και η εμπειρία πολλών ετών με χιλιάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών που έχουν πραγματοποιήσει, τους κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Αν λάβει κανείς υπόψη του και την τεράστια εξέλιξη που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται κάποιος στην κορυφή της πρωτοπορίας ενός τόσο εξειδικευμένου κλάδου.

H εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών HAIR TRANSPLANT είναι μεταξύ των ελάχιστων, εάν όχι η μοναδική κλινική στην οποία οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους χειρουργούς (δερματοχειρουργός, πλαστικός χειρουργός, αναισθησιολόγος) και νοσηλευτές οι οποίοι είναι παρόντες σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας σε μια τόσο δύσκολη τεχνικά επέμβαση έτσι ώστε να είναι εντελώς ανώδυνη και κυρίως να είναι 100% επιτυχημένη.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος εγγυάται τη μονιμότητα του αποτελέσματος, ενώ δίδει και γραπτή εγγύηση επαναφύτρωσης κάθε τριχοθυλακίου, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι για μία ζωή. Το σίγουρο είναι ότι είτε γίνεται αναφορά σε θεραπείες, είτε σε τεχνικές μεταμόσχευσης το επιστημονικό προσωπικό των κλινικών HAIR TRANSPLANT, γνωρίζουν άριστα πως θα χειριστούν το πρόβλημα και να δώσουν την σωστή και υπεύθυνη λύση.

Αυτό αφορά και στο κόστος της μεταμόσχευσης που θα κληθεί να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος. Να σημειωθεί ότι το κόστος έχει σχέση με τον τύπο της μεταμόσχευσης και το μέγεθος του προβλήματος προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα και με αυτή την έννοια είναι προσαρμόσιμο ανάλογα με την περίπτωση και τον τύπο της αλωπεκίας.

Για να ενημερωθεί κάποιος υπεύθυνα και να πληροφορηθεί έγκυρα σχετικά με την θεραπεία που χρειάζεται ή το ποια τεχνική μεταμόσχευσης ταιριάζει στη δική του περίπτωση, μπορεί να επικοινωνήσει με την κλινική HAIR TRANSPLANT προκειμένου να έχει μια δωρεάν συνάντηση εκτίμησης του προβλήματος με τον ίδιο τον γιατρό ή να συμπληρώσει την on line φόρμα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της κλινικής. Κατά τη διάρκεια της δωρεάν συμβουλευτικής συνεδρίας με τον γιατρό, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν μια πλήρη εκτίμηση της περίπτωσής τους, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης με την κατάλληλη θεραπεία ή τεχνική.

Δείτε περισσότερα στο www.hairtransplant.gr