ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Σύμβολο Τιμή % Διαφορά
Γ. Δείκτης 2405.61 -3.67
FTSE 20 1269.50 -4.04
FTSE 40 2743.61 -2.82
FTSE 80 447.79 -2.23
FTSE 140 2846.15 -3.88

Δεδομένα με 15 λεπτά καθυστέρηση

Powered by

Αναδίπλωση Κύριε Νεόκοπε, Εξ όσων γνωρίζω τη γαργάρα τη φτύνουν, δεν την καταπίνουν. Με τιμή, Γιώργος Βέλτσος

Οι γιατροί που θεράπευαν τους... φόρους

  • ΦΑΚΕΛΟΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛΛΑΔΑ

Το «όχι» του νομάρχη έγινε «ναι»

Αγανακτισμένος τον Δεκέμβριο του 2005 ενώ 5 μήνες μετά υπέγραψε την παραχώρηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Η πρώτη αντίδραση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στα όσα αποκάλυψε η δικηγόρος των 16 οικογενειών που διεκδικούσαν εκτάσεις στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, ενώ αυτές κατέληξαν στο Βατοπέδιο, ήταν να αναφερθεί στον Κώστα Καραμανλή, με την επιστολή- καταπέλτη που κοινοποίησε στις 16 Δεκεμβρίου 2005.
Επιστολή που είχε ως αρχικούς αποδέκτες τους Γ. Αλογοσκούφη, Ευ. Μπασιάκο και Αλ. Κοντό. Σε σκληρό ύφος ο νομάρχης κατήγγελλε τους τρεις άμεσα εμπλεκόμενους υπουργούς και διατύπωνε την αγανάκτησή του για την ικανοποίηση του αιτήματος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου να πάρει εκτάσεις-φιλέτα σε Πανόραμα, Ωραιόκαστρο και Καρδία. «Η μεθόδευση αυτή πίσω από τις πλάτες του αιρετού νομάρχη είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική και αυταρχική, έρχεται δε σε άκρα αντίθεση με το κοινό αίσθημα αλλά και την εφαρμοζόμενη πολιτική διαχείριση και αξιοποίηση των οικοπέδων αυτών από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης». Στη συνέχεια απειλούσε την κυβέρνηση πως «τυχόν εμμονή σας στην υλοποίηση της μυστικά μεθοδευμένης αυτής χαριστικής
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ
δήλωνε: «Εμείς νομιμότατα υπογράψαμε το αίτημα της Πολιτείας, από εκεί και πέρα δεν είδα καμία αντίδραση από τις τοπικές κοινωνίες»
ανταλλαγής θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους αντίστοιχους δήμους και τη νομαρχία». Η θύελλα όμως για τη νομαρχία, όπως αποδείχθηκε, κόπασε προτού καν ξεσπάσει. Στις 3 Μαΐου 2006 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με την απόφαση 2356 υπέγραψε τη μεταβολή των κυρωμένων κτηματολογικών στοιχείων της οριστικής Διανομής του συνοικισμού Νέας Ραιδεστού, έτους 1971. Με την υπογραφή του άνοιξε ο δρόμος για την εγγραφή των 16 διαθέσιμων οικοπέδων της Ραιδεστού στην Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου και από εκεί στη Μονή Βατοπεδίου. Το περίεργο είναι πως οι εκτάσεις αυτές ήδη είχαν δοθεί στη Μονή, η οποία ετοιμαζόταν να τις βγάλει σε δημοπρασία και βιαζόταν να «νομιμοποιήσει» την περιουσία της. Το σχετικό αίτημα μεταφέρθηκε στον κ. Ψωμιάδη από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Μαντέλη, η οποία ζήτησε από τον νομάρχη να φροντίσει «για την έκδοση της απόφασης μεταβολής κτηματολογικών στοιχείων». Λίγο πριν από την υπογραφή ο κ. Ψωμιάδης και εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Συμβουλίου είχαν επισκεφθεί, μετα ξύ των άλλων, και τη Μονή Βατοπεδίου.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα ο νομάρχης της Θεσσαλονίκης ξέχασε το περιεχόμενο της επιστολής του προς τον Κώστα Καραμανλή και βρήκε πως τα πάντα είχαν γίνει νόμιμα στις ανταλλαγές των εκτάσεων με το Βατοπέδιο. Απαντώντας στις 12 Ιουλίου 2007 σε ερώτηση της Βούλας Πατουλίδου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης σχετικά τα οικόπεδα που δόθηκαν στο Βατοπέδιο, ο νομάρχης απάντησε: «Εμείς νομιμότατα υπογράψαμε το αίτημα της Πολιτείας, από εκεί και πέρα δεν είδα καμία αντίδραση από τις τοπικές κοινωνίες».

Τον αδειάζει
«Όταν επισκεφθήκαμε τον νομάρχη προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τα οικόπεδα τα οποία τα έπαιρναν από τον δήμο και τα έδιναν στο Βατοπέδιο, εκείνος μας έλεγε πως δεν γνώριζε τίποτε. Σήμερα επικαλείται μια επιστολή που είχε στείλει ήδη από το 2005 στον Πρωθυπουργό», καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος Μίκρας Δημήτρης Πανέρης. Η απάντηση που πήρε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη η δημοτική αρχή, όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Σεπτεμβρίου 2008 ο κ. Πανέρης, ήταν πως «έχετε το ηθικό δίκαιο με το μέρος σας, αλλά το νομικό ανήκει στο κράτος».


«Πήγαμε δύο - τρεις φορές στο Μέγαρο Μαξίμου»

ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ανάπτυξης δικτύου και πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα της εταιρείας Lada ο κ. Άγγελος Αποστολίδης, ο οποίος κατέθεσε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή, βρέθηκε να κάνει τον προσωπικό σοφέρ «στον πατέρα Αρσένιο και τον γέροντα Εφραίμ». «Τους έπαιρνα από το αεροδρόμιο, τους πήγαινα στο σπίτι και στη συνέχεια όπου ήταν τα ραντεβού τους», είπε.

Από τη Λάμπρου Κατσώνη όπου διέμεναν «πηγαίναμε στα διάφορα υπουργεία. Ξεκινούσαμε το πρωί από το κονάκι δηλαδή από εκεί που ήταν το σπίτι τους. Μετέφερα τον πατέρα Αρσένιο και πηγαίναμε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας στην Πανεπιστημίου, στην Πειραιώς στο υπουργείο Ανάπτυξης, στην κ. Μαντέλη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αχαρνών και βέβαια στην ΚΕΔ που ήταν απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο». Από την ΚΕΔ και αλλού μετέφερε πολλά έγγραφα.

Ο κ. Αποστολίδης, που σήμερα όπως δήλωσε έχασε και τη δουλειά του, πήγαινε τον μοναχό Αρσένιο και στο υπουργείο Πολιτισμού (περίπου 15 μέρες πηγαινοερχόταν στα υπουργεία) και πρόσθεσε ότι «δυο ή τρεις φορές μετέφερα στου Μαξίμου τον πατέρα Αρσένιο για μία ώρα περίπου».

Ακόμη είπε ότι τον Εφραίμ και Αρσένιο τους πήγε στο σπίτι τού Κυπριακής καταγωγής Φοίβου Χριστοδουλίδη της Lada Ηellas στον Άλιμο, ο οποίος νόμιζε «πως δεν τον αγγίζει τίποτα και ανέφερε ως πρεστίζ ότι “ο Θοδωρής”, “ο Θοδωρής”, “ο Θοδωρής”, “ναι, είμαστε εδώ και με υπουργούς και στο σπίτι μου” και λοιπά. Κι από εκεί είχα συνδυάσει και είχα σκεφτεί ότι “ο Θοδωρής”, “ο Θοδωρής”, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του «τηλεφωνικά από αντρική φωνή που με αποκαλούσε... αιδοίον»! Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, σε επίσκεψη στην ΚΕΔ είχε στο αυτοκίνητο «τη Μερσέντες, τον κ. Ξηραδάκη, τότε πρόεδρο της ΚΕΔ, και τον κ. Πελέκη, και στον Αρσένιο». Στις διάφορες διαδρομές είχε ακούσει μόνο «γέροντά μου πάμε καλά» ενώ σε ερώτηση για το εάν «ήταν και πολιτικοί σε συγκεντρώσεις στο σπίτι του κ. Χριστοδουλίδη τον Άλιμο» ανέφερε τον κ. Παπαθεμελή «που ήταν σε πολλές», τους εισαγγελείς «Ελευθέριο Βροτσέλα, Γ. Γεράκη, Π. Αγγελόπουλο, ήταν όλοι πνευματικά παιδιά του γέροντα Εφραίμ, είχαν άριστη σχέση με τον κ. Χριστοδουλίδη».


Η δικηγόρος με τις καλές σχέσεις με τη Ν.Δ.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των 16 κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, που ζητούσαν να τους αποδοθούν τα δημόσια κτήματα της περιοχής, ήταν η μεγάλη υπόθεση που ανέλαβε η Τάνια Σωτηροπούλου. Σύζυγος του επίσης δικηγόρου Μιχάλη Κουκουβίνου, ο οποίος είχε εμπλοκή στο παρελθόν και με τα διοικητικά του Άρη Θεσσαλονίκης, η κ. Σωτηροπούλου «αναδείχθηκε» μέσα από την υπόθεση της Ραιδεστού, όπως παραδέχονται συνάδελφοί της. Έχοντας καλές σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να έχει στενές κομματικές σχέσεις, άνοιγε τις πόρτες γαλάζιων κομματικών στελεχών, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά τους για την υπόθεση της Ραιδεστού. Εκτός από τον σύζυγό της, σημαντικός αρωγός της ήταν και η παιδική της φίλη κ. Κάννου, η οποία έκλεισε το ραντεβού με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας αυτού.


Επιστρέφουν στην έδρα οι δύο εισαγγελείς που παραιτήθηκαν

ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ επιστρέφουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι δύο αντιεισαγγελείς Εφετών, Ηλίας Κολιούσης και Ελένη Σωτηροπούλου, που παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας εξαιτίας των παρεμβάσεων που δέχθηκαν κατά τον χειρισμό της δικογραφίας για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί ανακάλεσαν ως γνωστόν τις παραιτήσεις τους, με παρότρυνση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σ. Χατζηγάκη και του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Β. Νικόπουλου, μετά και τη δικαίωσή τους από τις εξελίξεις και τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για την ίδια υπόθεση.


Κόντρα Πελέκη με το ΣΟΕ

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ο πόλεμος μεταξύ της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη και του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, καθώς η πρώτη με πολυσέλιδη ανακοίνωσή της χθες «επιστρέφει» τις κατηγορίες στο ΣΟΕ! Αφού χαρακτηρίζει «ακατανόητη, απρόκλητη και παντελώς αναιτιολόγητη την επίθεση που δέχεται από το ΣΟΕ», υποστηρίζει ότι συνέταξε σύννομα τα συμβόλαια των ανταλλαγών μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου. «Δεν κατανοώ ούτε τον λόγο ούτε το κίνητρο ούτε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των όσων συκοφαντικών αναφέρετε εις βάρος μου», καταλήγει η κ. Πελέκη προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Οι απόψεις σας

εσεις ολοι που κρινατε τον π.Αρσενιο, και εισασταν σιγουροι οτι απειλησε , εβαλε αλλους κ.λπ. (και ειπατε διαφορα και για μενα ,αλλα για τον εαυτο μου δεν πειραζει) τι λετε τωρα μετα απο το χθεσινο βιντεο με τον αντρα της σωτηροπουλου, η οποια ειναι αυτη που κατηγορησε τον αρσενιο οτι την απειλησε. μηπως αυτος που μιλουσε και εκβιαζε ηταν ο π.αρσενιος χωρις ρασα; σαν δεν ντρεπεστε , μεσα σε λιγες ωρες διαψευστηκατε.
οτι σας λενε στις τηλεορασεις το πιστευετε . ευτυχως που καποιος βρεθηκε και βιντεογραφησε αυτες τις αθλιοτητες τις οποιες μεχρι πριν λιγο εσεις θεωρουσατε οτι τις επιτελουσε ενας μοναχος.
σας ευχομαι μονο την αδικη κατακριση που δεχονται οι μοναχοι του βατοπαιδιου να μην την περασετε. γιατι μονο οταν βρεθεις στην θεση του αλλουνου καταλαβαινεις.
Να περιμενετε και αλλες αποκαλυψεις.

ναυαρχος 15/11/2008 15:20
Καιρος ειναι ο κ πρωθυπουργος να βρη ενα ψευδωνοιμο και να μας αδειαση τον τοπο οπως ο θειος του!!!
Stathis Toronto 14/11/2008 23:50
PATRIWTH KAI PATRIDA SE SYNXAIRW GIA TH SISTASI THS
EXETASTIKHS EPITROPHS KAI AUTO EINAI TO 8ETIKO APO TWN AGOGO TOU BO8ROU KAI THS ANA8UMIASEIS POU GEMISE TO SPITI MEGALE ELLHNA KANTOUS NA VLEPOUN
THS PRAXHS TOUS PRIN SE POULISOUN MESA SE DOURVA KAI STO SKOTADI
A. SIDERIS 14/11/2008 22:26
Μία ωραία πρωία 5-6 υπουργοί με τους υφισταμένους τους, και ένας πρωθυπουργός με τον στενό του συνεργάτη- υπουργός και αυτός- αποφάσισαν να συστήσουν εταιρεία λαμογίων. Για να μην τους πάρουνε χαμπάρι βάλανε ως εκτελεστικά όργανα 2 άγιους ανθρώπους που είχαν όμως κάπως...αναπτυγμένη την αγάπη για το χρήμα και τις business. Οι άγιοι αυτοί άνθρωποι, εκ Βατοπεδίου ορμώμενοι, με επαγγελματική μαεστρία που θα ζήλευαν και τα λεγόμενα golden boys αμολήθηκαν στα υπουργεία και σε χρόνο ρεκόρ καθάρισαν τη "δουλειά". Η "δουλειά" όμως ήταν πολύ απλωμένη και κάπου χάσανε τον έλεγχο, μερικοί δε από τα λαμόγια δεν κρατιόντουσαν να επιδεικνύουν τα...κέρδη από τα αρπαγμένα κτήματα. Ένας ηρωικός νομάρχης προσπάθησε να ορθώσει το ανάστημά του αλλά εντός τριών μηνών συνυπέγραφε την απάτη στέκοντας κλαρίνο μπρος στον αρχιμαφιόζο. Κάποιοι υπηρέτες, συγνώμη βουλευτές, του αρχηγού προσπαθούν να απαξιώσουν κάποια άτομα τα οποία άρχισαν και κελαηδούν σε κάποια εξεταστική επιτροπή, είτε από αγανάκτηση είτε γιατί αισθάνονται πολύ κοντά τους την τιμωρία για συνεργία σε απιστία.
Βέβαια το ποσό που πήραν τα παιδιά να ήταν 5-10 εκατομμύρια, άντε ο ένας λίγο παραπάνω γιατί ενέπλεξε και τη γυναίκα του. Το μέγα ερώτημα δεν είναι ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ αλλά ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕ. Σεμνά και ταπεινά να γίνεσαι δισεκατομμυριούχος σε 4-5 χρόνια κομμάτι δύσκολο ε αρχηγέ; Δεν έμαθες να τρως με το κουτάλι, όποιος τρώει με το στόμα από την κατσαρόλα ενίοτε(!!!) καίγεται.Περαστικά!
Κώστας Μανδαλίδης 14/11/2008 17:00
Διευκρίνηση προς τον υπερσπιστή της Μοναχο-καλογερικής υποκρισίας και της Εθνικής λεηλασίας με Ν.Δημοκρατική πατέντα, που αντιδρούν στην προανακριτική για να κουκουλωθεί η πολιτικί-Μοναστηριακή μπόχα. Πρώτα απ''όλα κ. ναύαρχε η χριστιανική θρησκεία διδάσκετε απο την ανάποδη πλευρά για τα συμφέροντα του Εβραιο-Ιουδαϊσμου μεταφρασμένη κατα το δοκούν η Παλαιά ιαθήκη στην Ελληνική απο εβδομήντα σοφούς μισέλληνες Εβραίους {σ σ για το αληθές σας παραπέμπω στο βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου ΑΝΤΙΓΝώΣΗ Τα Δεκανίκια του καπιταλισμού ΥΕΧΝΑΣΜΑΤΑ σελ 50-51΄. Όσοσν για τους καλογήρους αποδείξεις υπάρχουν στο βιβλίο του Γ Καρανικόλα ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ στίς σελ 110-111 "ότι εκατό χιλιάδες ρασοφόροι της Τουρκοκρατούμενης Ελλάδας ήταν ο καλύτερος Σουλτανικός στρατός που ασκούσε τη φοβερότερη τρομοκρατία στους ραγιάδες "Σκοταδιστές ρασοφόροι αφορίζουν τους Αθέους" και εκτός αυτών ξανά επαναλαμβάνω αυτό που είχα ξανά-δημοσιευση, ότι τον πρώτο ΓΝΗΣΙΟ Έλληνα πρωθυπουργό τον ΚΑΠΟΔΗΣΡΤΙΑ που πρώτος κονταροχτυπήθηκε μα τη ρασπουτινο-συμμορία ήταν γιατί διέλυσε το Μοναστήρι της ΡΕΚΙΤΣΑΣ στον Άκοβο Ταϋγέτου και δώρησε μιά αχανή ''εκταση από τα σύνορα Αρκαδίας στους ακτήμονες Έλληνες επαναστάτες μέχρι την Καστανιά της Σπάρτης , τη μισή Λακωνία Τον δολοφόνησαν για να μη βάλει χέρι και στα υπόλοιπα μοναστήρια Τα μοναστήρια έχουν γεμίσει απο ρασοφόρους τυχοδιώχτες εκτό ελαχίστων Π.Β.Α
Παναγιώτης Αποστολόπουλος 14/11/2008 16:28
Άντε Καραμανλή κα τα αρχιλαμόγια σου. Ο θόρυβος καθώς θα πέφτετε θα είναι πολύ δυνατός. Α και που σαι Πρωθυπουργάρα, όπως θα φεύγεις πάρε και τους μοναχούς μαζί σου.
GEORGE 14/11/2008 16:02
ΝΑΥΑΡΧΕ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ κ.ΑΡΣΕΝΙΟ. ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. 14/11/2008 15:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ 108 ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΑΙΣΘΗΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ!ΑΙΣΧΟΣ!ΥΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?
GIORGOS-THESSALONIKI 14/11/2008 15:06
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.(ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ,ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ-ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ).ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΑΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,.ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΘΑΙ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΛΕΡΙΑΣ ΦΑΙΔΩΝ 14/11/2008 14:33
ΠΡΟΣ ΤΟΝ- OVIDIO -ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?ΑΝ ΝΑΙ .ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΣΚΟ .ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ
c .s 14/11/2008 13:59
Προηγούμενο12Επόμενο

Οι απόψεις σας

Ονοματεπώνυμο *
Email
Μήνυμα *
Τα πεδία που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτικά
 
Πωλήσεις > Κατοικιών
Μονοκατοικία 75 τμ.
Ωρωπός
Όροφος: 1ος
160.000 €
Πωλήσεις > Κατοικιών
Μονοκατοικία 150 τμ.
Αράχωβα
Έτος Κατασκευής: 2009
450.000 €
Πωλήσεις > Κατοικιών
Μονοκατοικία 210 τμ.
Μαραθώνας
Όροφος: Ισόγειο
540.000 €
Πωλήσεις > Κατοικιών
Διαμέρισμα 125 τμ.
Παγκράτι
Όροφος: 2ος
300.000 €

ΑΠΟΨΕΙΣ

[Ριπές]
Η φοροδιαφυγή
[Γνώμες]
[ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ ] Κρίση και δημοσιογραφία
Του Κωνσταντίνου Καμάρα kamaras@sport.gr
[Γνώμες]
[Διαστάσεις] Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης
Του Μιχάλη Μητσού / mmitsos@dolnet.gr
[Αγιογραφίες]
Χειμώνες
Του Δημήτρη Μητρόπουλου mhtro@dolnet.gr
[Στήλη Άλατος]
Κολύμπι
Δημήτρης Δανίκας , ddanikas@dolnet.gr

TA NEA Gallοp

Θεωρείτε ότι τα έκτακτα μέτρα του προϋπολογισμού, όπως το πάγωμα των προσλήψεων και των μισθών πάνω από 2.000 ευρώ είναι::

TA NEA Gallup

Θεωρείτε ότι τα έκτακτα μέτρα του προϋπολογισμού, όπως το πάγωμα των προσλήψεων και των μισθών πάνω από 2.000 ευρώ είναι:


NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας και γραφτείτε στο Newsletter του NEA Online