Περικοπές
Κύριε Διευθυντά, Φαντάζομαι ότι σε λίγο η κυβέρνηση θα έχει για σήμα το ψαλίδι.
Με τιμή, Νεόκοπος
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛΛΑΔΑ
ΑΦΙΔΝΕΣ
Μπλόκο στα διόδια
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009
ΚΑΤΑΛΗΨΗ στους σταθμούς διοδίων στις Αφίδνες- και στα δύο ρεύματα- πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι κάτοικοι των Αφιδνών και των γύρω περιοχών. Είναι η δεύτερη κατάληψη από την προηγούμενη Κυριακή που πραγματοποιούν κάτοικοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αύξηση στις τιμές των διοδίων.
Όση ώρα διήρκεσε η κατάληψη- απο τις 12 έως τη μία το μεσημέρι- οι διερχόμενοι οδηγοί περνούσαν χωρίς πληρώνουν το αντίτιμο 1,85 ευρώ για τη διέλευση τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα.
Κάτοικοι από τις Αφίδνες, τη Μαλακάσα, το Πολυδένδρι, τον Ωρωπό, τον Κάλαμο και τον Βαρνάβα άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο πριν από τις 11 χθες το πρωί στα διόδια της Μαλακάσας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τα αυτοκίνητά τους προς τις Αφίδνες, όπου οι υπάλληλοι βλέποντας την αντίδραση του κόσμου άνοιξαν τις μπάρες αφήνοντας να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.
Για τους κατοίκους των περιοχών που πραγματοποίησαν τη χθεσινή συγκέντρωση, η αύξηση στην τιμή των διοδίων φθάνει το 34,5%. Την ίδια ώρα το ταξίδι- στη διαδρομή από τη Μεταμόρφωση έως τον Μαλιακό (Σκάρφεια)
αυξήθηκε κατά 52,7%. Μέχρι πρότινος, οι κάτοικοι των Αφιδνών και των γύρω περιοχών πλήρωναν μόνο στην άνοδο (προς Λαμία)
2,75 ευρώ. Σήμερα πληρώνουν 1,85 προς Αθήνα και 1,85 προς Λαμία, σύνολο 3,70 ευρώ την ημέρα για τη μετακίνησή τους.
Οι κάτοικοι ζητούν την επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς χρέωσης, άμεση κατασκευή και επιδιόρθωση του παράπλευρου οδικού δικτύου και άμεση διαπραγμάτευση για το ποσό των διοδίων που πρέπει να πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι των γύρω περιοχών.
Οι απόψεις σας
| Ονοματεπώνυμο * | ||
| Μήνυμα * | ||
| Τα πεδία που εμφανίζονται με * είναι υποχρεωτικά | ||
![]() |
||
- «Έφτιαξα μία όαση στην ταράτσα μου»
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη
- ΟΣΕ: Φεύγουν 3.000 με εθελουσία και μετατάξεις
- Συντάξεις στην... κόψη των 1.500 ευρώ
- «Μονόδρομος» για την Ελλάδα το φορολογικό νομοσχέδιο
- [ ΡΙΠΕΣ ] Έχασε το τρένο
- Το αφορολόγητο «χτίζεται» με αποδείξεις
- [ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ ] Η ναυμαχία... του Βατερλώ!
- Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ την Τετάρτη
- Ν.Δ.: Οι εφιάλτες επιστρέφουν
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Μπλάτ χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη του Αρη και «χρυσό» τον Κακιούζη9/2/2010 11:55:11 μμ
- Νίκη της Βέρντερ επί της Χόφενχαϊμ και πρόκριση στα ημιτελικά9/2/2010 11:51:29 μμ
- Πρώτες μάχες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στους «12» του Champions League βόλεϊ9/2/2010 11:46:29 μμ
- Για τομές στην οικονομία μιλά η κυβέρνηση, φοροαφαίμαξη «βλέπει» η Αντιπολίτευση9/2/2010 11:40:00 μμ
- Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κατάτμηση της Μητρόπολης Αττικής9/2/2010 11:34:00 μμ
VIDEOS
|
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κόντρα στη Βουλή για το μεταναστευτικό
ΑΠΟΨΕΙΣ
TA NEA Gallοp
H κυβέρνηση ανακοίνωσε οδυνηρά μέτρα για τη φορολογία και το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Πιστεύετε ότι τα μέτρα αυτά είναι::
TA NEA Gallup
H κυβέρνηση ανακοίνωσε οδυνηρά μέτρα για τη φορολογία και το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Πιστεύετε ότι τα μέτρα αυτά είναι:













10 φωτό