Η Nissan θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2017 (που ανοίγει τις πύλες της στις 11 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας) με ένα πολύ σημαντικό μοντέλο: Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF που πραγματοποίησε μόλις πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Το νέο Nissan LEAF έχει την τελευταία λέξη της προηγμένης υποστήριξης του οδηγού, που συνοδεύεται από πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό του να οδηγεί και να φρενάρει με έναν εντελώς νέο και απρόσκοπτο τρόπο.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο ε΄χει τη μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 378 χλμ με μία μόνο φόρτιση, σκοπεύοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των νέων αγοραστών, με μια πιο κομψή εμφάνιση τόσο μέσα, όσο και από έξω.

Στην έκθεση Αυτοκίνηση Αυτοκίνηση 2017 θα υπάρχει το νέο MICRA,, το νέο crossover QASHQAI , το μεγάλο X-TRAIL με τον δίλιτρο κινητήρα diesel των 177 ίππων. Και το επιτυχημένο εμπορικά PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 λίτρων βενζίνης , 1.5 λίτρων diesel αλλά και 1.6 λίτρων turbo βενζίνης, απόδοσης 115, 110 και 190 ίππων.

Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.