Στην πληθωρική Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017, εκεί όπου οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν τις μελλοντικές τους τάσεις, η Honda θα αποκαλύψει το νέο, ηλεκτρικό, σπορ πρωτότυπο Sports EV Concept . Η επίσημη αποκάλυψη θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου.

Το Sports EV Concept, δημιούργημα της ομάδα εξέλιξης της ιαπωνικής φίρμας θα προσδώσει μία αίσθηση χαράς και συναισθηματικής αρμονίας στην οδήγηση – αποτέλεσμα ενός αποδοτικού συνδυασμού κινητήρα EV και τεχνολογίας AI σε ένα συμπαγές αμάξωμα.

Ανάμεσα στα εκθέματα της Honda θα είναι το Urban EV Concept και μία σειρά εκδόσεων του μυθικού παπιού Super Cub, που γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνων του και την παραγωγή 100 εκατομμυρίων μονάδων από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το πρωτότυπο Honda NeuV, μία ενδιαφέρουσα πρόταση για προσωπική μετακίνηση και το νέο CR-V, θα οποία θα κάνουν το Ιαπωνικό ντεμπούτο τους.

Επίσης, στην ίδια έκθεση θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του και η 5η γενιά CR-V Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει την εφαρμογή σε SUV της υβριδικής τεχνολογίας δύο μοτέρ της Honda – i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive).