Η νέα BMW M550d xDrive Touring θα έχει κάτω από το καπό της τον ισχυρότερο, εξακύλινδρο ντίζελ κινητήρα. Η τεχνολογία M Performance TwinPower Turbo του εν σειρά εξακύλινδρου κινητήρα των 3.0 λίτρων.

Η μέγιστη ισχύς των 400 ίππων και η μέγιστη ροπή των 760 Nm μεταξύ 2.000 και 3.000 σ.α.λ. εξασφαλίζουν άμεση απόκριση και συνεχή παραγωγή ισχύος σε όλο το εύρος στροφών.

Από το Νοέμβριο του 2017, ο στόλος εξαιρετικά σπορ αυτοκινήτων BMW M θα πλαισιωθεί από ένα πανίσχυρο και απίστευτα αποδοτικό μοντέλο της νέας BMW Σειράς 5 Touring.

Η BMW M550d xDrive Touring μεταφέρει την πλούσια ισχύ του κινητήρα στην άσφαλτο, μέσω ενός σπορ κιβωτίου 8 σχέσεων και μιας ευφυούς τεχνολογίας τετρακίνησης με έμφαση στην πίσω κίνηση και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,6 δεύτερα.

Ο σπορ πετρελαιοκινητήρας δεν πείθει μόνο με την ταχεία απόκριση αλλά και με την εντυπωσιακή οικονομία.

Η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού για τη BMW M550d xDrive Touring περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σπορ ανάρτηση M, Integral Active Steering και στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού ειδικά για το μοντέλο. Επιπλέον, ζάντες αλουμινίου Μ 19-ιντσών με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω και σπορ σύστημα φρένων Μ υπογραμμίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου της BMW M Performance.