Το πρακτικό και πλήρως αναβαθμισμένο Honda Jazz , εκτός από την φρεσκαρισμένη εμφάνιση του, διατίθεται με ένα βενζινοκινητήρα 1.5lt. i-VTEC 130 ίππων για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο μοντέλο πατάει στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της οικογένειας Honda. Διαθέτει νέους προβολείς και μάσκα ‘Solid Wing Face’, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας έχει πιο δυναμικές γραμμές γύρω από τους αεραγωγούς.

Το μεγάλο του ατού, ο βενζινοκινητήρας των 130 ίππων – πάντα της Honda – ποτ καταφέρνει να προσφέρει επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το νέο μοντέλο καταναλώνει 5,4 λίτρα/100χλμ και οι εκπομπές CO2 είναι στα 124 γραμμάρια/χλμ. Όλα αυτά με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο CVT.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός του, με το νέο μοντέλο θα διαθέτει cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματους προβολείς και σύστημα ασφαλείας City-Brake Active. Οι ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού περιλαμβάνουν σύστημα ενημέρωσης /ψυχαγωγίας Honda Connect 7-ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί και προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας όπως Forward Collision Warning (Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης), Lane Departure Warning, (Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας).

Προσφέρεται στην εξοπλιστική έκδοση Dynamic, που περιλαμβάνει επίσης προβολείς LED, εμπρός φώτα ομίχλης, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή πίσω πόρτας και ζάντες αλουμινίου 185/55 R16 σε gloss-black. Στο εσωτερικό, το βλέμμα σταματά στο μοναδικό, ριγέ σχέδιο της ταπετσαρίας και στο δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, που αναδεικνύονται από μία πορτοκαλί ραφή.