Αυτό είναι το νέο Citroen C-Aircross Concept. Oυσιαστικά το μοντέλο που αναμένεται να αντικαταστήσει το C3 Picasso. Το Citroen C-Aircross Concept θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, αλλά η έκδοση παραγωγής πιθανόν να εμφανιστεί το 2018. Στα εργονομικά του στοιχεία ότι το γαλλικό πρωτότυπο θα προσφέρεται με πίσω πόρτες που θα ανοίγουν ανάποδα, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες κ.α.

Στο φουτουριστικό του σαλόνι θα δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής 12″ και Head-up Display για απεικόνιση των λειτουργιών στο παρμπρίζ. Στα γκάτζετ του σημειώστε τον επαγωγικό φορτιστής για smartphones.

To μελλοντικό μοντέλο ίσως να έχει κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες. Στα θετικά του σημειώστε και το γεγονός ότι το πολυλειτουργικό – σε κουμπιά – τιμόνι θα ενσωματώνει και το κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο οδηγός θα μπορεί να βλέπει τις ηλεκτρονικές πληροφορίες ( ταχύτητα, κατανάλωση κ.α.) στο παρμπρίζ μέσω του Head-up Display. Το κινητό θα φορτίζεται μέσω ενός επαγωγικού φορτιστή για smartphones.