Η Jeep έχει μακροχρόνια σχέση με την Αράχωβα. Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp, έχει προσφέρει μοναδικές τετρακίνητες εμπειρίες σε εκατοντάδες επισκέπτες που γεύτηκαν τις «λασπωμένες» και χιονισμένες διαδρομές με ένα αμερικάνικο Jeep. Σήμερα, η Jeep επιστρέφει στον Παρνασσό και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, Jeep Renegade.

Συγκεκριμένα, από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, με στόχο να γνωρίσουν οι λάτρεις της τετρακίνησης τις απαιτητικές off-road διαδρομές, με το νέο Jeep Renegade

Σημείο συνάντησης στο Λιβάδι

Το άνετο «σπίτι» της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep. Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep.

Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.

Από τον Παρνασσό στο Τορίνο με τη Γιουβέντους

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα.