Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Volvo V90. Το νέο μοντέλο κοστίζειαπό τα 54/410 ευρώ, και αφορά την πετρελαιοκίνητη έκδοση, την D4 Geartronic με τον δίλιτρο κινητήρα ισχύος 190 ίππων και με το εξοπλιστικό πακέτο Kinetic. Η πιο προσιτή έκδοση βενζίνης είναι η T6 AWD Momentum με 2λιτρο κινητήρα ισχύος 320 ίππων και κοστίζει από 61.520 ευρώ.

Σε ντίζελ προσφέρεται με δίλιτρο κινητήρα ισχύος 190 ίππων και αφορά την έκδοση D4, η μόνη προσθιοκίνητη και την ισχυρότερη με 235 ίππους, με τετρακίνηση. Όσον αφορά στις βενζινοκίνητες εκδόσεις, που είναι όλες τετρακίνητες, εξοπλίζονται με δίλιτρο Τ6 κινητήρα με 320 ίππους ενώ αργότερα θα υπάρξει και η Τ5 με 254 ίππους. Στην κορυφή η plug-in υβριδική έκδοση, που αναμένεται το 2017, η Τ8 Twin Engine, με συνδυαστική ισχύ 407 ίππους.

Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει αυτονομία με αμιγώς ηλεκτροκίνηση έως και 45 χιλιόμετρα.

Με σύστημα ημιαυτόνομη οδήγηση

Το νέο V90 εξοπλίζεται με το σύστημα ημιαυτονόμης οδήγησης Pilot Assist. Το Pilot Assist ενσωματώνει μια σειρά λειτουργιών, που συμπεριλαμβάνει το Adaptive Cruise Control και Distance Alert και επίσης Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning και πολλά άλλα. Μεταξύ των συστημάτων ξεχωρίζει αυτό της ανίχνευσης μεγάλων ζώων με αυτόματη πέδηση . Συγκεκριμένα, στο βασικό εξοπλισμό ανήκει το πακέτο City Safety( ανίχνευση/αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή οχημάτων, πεζών, δικυκλιστών ή ποδηλατών, μεγάλων ζώων, αντίθετα ερχόμενων οχημάτων σε διασταυρώσεις κλπ. χωρίς περιορισμό ταχύτητας, μέρα και νύχτα) και σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο. Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει το πακέτο Sensus (κεντρική οθόνη αφής 9″, ψηφιακός πίνακας οργάνων, ηχοσύστημα με 10 ηχεία, Bluetooth, Internet Browsing, Keyless Start κλπ.) κ.α..