Το νέο Volvo V90, το πολυτελές στέισον της σουηδικής μάρκας θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016».

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει το νέο μοντέλο από αύριο, Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως και την επόμενη Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Το νέο μοντέλο θα έχει δίπλα του τα μοντέλα Σειράς 90, τα XC90 και S90. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και για την καμπάνια Volvo Now, που δίνει την ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σε μειωμένες τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση.

Το Νέο V90, στην έκδοση D5 AWD, θ ακάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Inscription.

Επιπλέον του Νέου V90, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να πληροφορηθούν και να πάρουν προσφορές για τα εξής μοντέλα της Volvo:

Το πεντάθυρα χάτσμπακ V40 και V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, με το νέο κινητήρα των 1.498 κ.εκ., της οικογένειας Drive-E με ισχύ 152 ίππους, τοS60, το μεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Volvo, το V60, το μεσαίο sport wagon μοντέλο της Volvo κ.α.

Επίσης, θα υπάρχει το S60 Cross Country και V60 Cross Country.