Μετά το αναβαθμισμένο CR-V με τον ντίζελ κινητήρα των 160 ίππων η Honda παρουσιάζει τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά το νέου μικρού SUV HR-V. Το νέο μοντέλο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο, θα προσφέρεται με νέο ντίζελ κινητήρα 1.6 i-DTEC 120 ίππων και με ένα νέο βενζίνης 1.5 i-VTEC απόδοσης 130 ίππων.

Το νέο Honda HR-V διαθέτει νέα εμφάνιση, καινούργια τεχνολογικά στοιχεία και εξοπλισμό ακόμη πιο αναβαθμισμένο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Το σπορτίφ μοντέλο θα έχει μεγαλύτερους χώρους και πιο δυναμική εμφάνιση. Επίσης, το εσωτερικό του θα το χαρακτηρίζει ο πλούσιος εξοπλισμός με στοιχειά το εξελιγμένο σύστημα infotainment Honda Connect (στάνταρ στην πλούσια έκδοση) με την οθόνη αφής των επτά ιντσών. Οι πίσω επιβάτες θα νιώσουν ακόμη πιο άνετα – συνολικά θα χωράει πέντε επιβάτες – ενώ ο χώρος αποσκευών είναι 453 λίτρων.

Το νέο Honda HR-V εφοδιάζεται με πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης του οδηγού, μερικά από τα οποία είναι επιγραμματικά τα Forward Collision Warning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Limiter, Lane Departure Warning και High Beam Support System.