Η NanoFlowcell ανήκει στην κατηγορία των μικρών «άγνωστων» βιοτεχνιών κατασκευής αυτοκινήτου, η οποία εξειδικεύεται στα ηλεκτρικά μοντέλα. Πέρσι, είχε παρουσιάσει μια λιμουζίαν την QUANT e-Sportlimousine. Ένα σπορ μοντέλο, μήκους 5 μέτρων που κινείται από 4 ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει 920 ίππους.

Φέτος, η NanoFlowcell θα παρουσιάσει το QUANT F. Και αυτό το μοντέλο κινείται από ηλεκτρισμό, έχει σπορ χαρακτηριστικά και πολλές καινοτομίες στο εσωτερικό του. Το μοντέλο είναι φτιαγμένο από πολυκαρμπονικά υλικά, έχει ευρύχωρο εσωτερικό και επιδόσεις που θα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο.

Κάτω από το καπό του φέρει ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό σύστημα, που θα μπορεί να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 800 χιλιόμετρα! Είναι ίσως η πρώτη φορά, που ένα ηλεκτρικό μοντέλο καταφέρνει να αγγίξει μια τόσο μεγάλη αυτονομία, χωρίς την υποβοήθηση ενός βενζινοκινητήρα.

Θα αποδίδει 1.090 ίππους, τελική ταχύτητα 300χλμ/ώρα και θα φέρει ένα αυτόματο κιβώτιο 2 σχέσεων. Πριν λίγες ώρες, η εταιρεία από το Λιχεστάιν, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου QUANT F.