Η κατηγορία των μικρών σκούτερ αποτελεί και την πιο δημοφιλή στην ελληνική αγορά. Οι λόγοι εμφανείς: Έχουν μικρό κυβισμό, οικονομικές επιδόσεις και εξοπλισμό – άνεση που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Kymco Agility 125i CBS E4 είναι ένας από τους πρεσβευτές των παραπάνω πλεονεκτημάτων, όπου πλέον, χάρη στις μηχανολογικές αναβαθμίσεις του έγινε και πιο οικονομικό. Ειδικότερα, χάρη στην προσθήκη του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού, προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, που φτάνει τα 40 χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης! Αυτό σημαίνει ότι με ένα ρεζερβουάρ – 6 λίτρων – η αυτονομία του αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα.

H απόδοση του κινητήρα είναι 9 ίπποι και σε συνδυασμό με τη ροπή των 9Nm υπογράφει τη μεστή απόδοση και την άμεση απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.

Επίσης, είναι πιο ασφαλές και στο φρενάρισμα, χάρη στο νέο σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS), τις νέες διπίστονες δαγκάνες στα μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα και τα υψηλής πιέσεως μεταλλικά σωληνάκια των φρένων.

Πλούσιος και ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρίζα παροχής 12V, φώτα πορείας LED, ντουλαπάκι που κλειδώνει, επίπεδο πάτωμα, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη, χώρος για κράνος τύπου Jet κάτω από τη σέλα, αλουμινένιες ζάντες, σινιάλο στα φώτα, αλλά και πίνακας οργάνων με ενδείξεις για ταχύτητα, στάθμη βενζίνης, ολικό χιλιομετρητή, ψηφιακό ρολόϊ και ενδεικτικές λυχνίες.