Έχει στυλ κλασικό, είναι το πιο διαχρονικό «παπί» της αγοράς. Τo Super Cub της Honda συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη, με όπλο την τεράστια εμπορική του καριέρα.

Πρόκειται για το πιο ιστορικό δίτροχο σε αυτή την κατηγορία, μιας και το πρώτο \Super Cub C100 παρουσιάστηκε το 1958, 10 χρόνια μετά την ίδρυση της Honda.

Σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το 2017, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, που το ανέδειξε στο πιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο.

Σήμερα, το Super Cub C125 πωλείται σε περισσότερες από 160 χώρες. Με όπλο την γνώριμη κλασική φόρμα, που δεν ξεφεύγει από τη σχεδιαστική γραμμή που χάραξε ο πρόγονος του, διαθέτει ιδιαίτερα ροπάτο κινητήρα 125 κ.εκ., ενώ στα ατού του σημειώστε τον ατσάλινο πλαίσιο που έχει προσθέσει ακαμψία, βελτιώνοντας την χρηστικότητα του Super Cub.

Η μεγαλύτερη διαδρομή της εμπρός και πίσω ανάρτησης, οι τροχοί 17-ιντσών από χυτό αλουμίνιο και το εμπρός δισκόφρενο ενισχύουν την ενεργητική του ασφάλεια. .

Ο φωτισμός είναι νέας τεχνολογίας LED ενώ το ταμπλό φιλοξενεί το αναλογικό στροφόμετρο με τα προειδοποιητικά φώτα, και ο εσωτερικός μία διακριτική, ψηφιακή οθόνη.

Στα συν σημειώστε το έξυπνο κλειδί, το Honda Smart Key, που απλά, μπορείτε να το έχετε στην τσέπη σας και το Super Cub C125 είναι έτοιμο για εκκίνηση.

Το βάρος με τα υγρά είναι 109 κιλά, όντας ένα από τα πιο ελαφριά μοντέλα της κατηγορίας του, που συμβάλει στην οικονομία καυσίμου.

Στην πράξη το Super Cub C125 μπορεί να καλύπτει 66.7 χλμ. με ένα λίτρο βενζίνης (WMTC mode), απολαμβάνοντας αυτονομία περίπου 245χλμ από ένα ρεζερβουάρ καυσίμου 3,7 λίτρων.