Στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Τετάρτη 18 Απριλίου ως και την Κυριακή 22 Απριλίου αναμένεται να διεξαχθεί η επίσημη έκθεση αντιπροσώπων μοτοσικλέτας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός στον χώρο των δύο τροχών, όπου οι νέες πρεμιέρες μοτοσικλετών, με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 εταιριών θα δώσουν φέτος ξεχωριστό χαρακτήρα στους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται να την επισκεφθούν.

Θα συμμετάσχουν όλες οι εταιρείες-μέλη του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ), οι οποίες θα καλύψουν και τα 8.000 τ.μ. της εκθεσιακής επιφάνειας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, εκτός από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, θέματα που αφορούν τον εξοπλισμό, την ένδυση, τα αξεσουάρ για τον αναβάτη κ.α.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν:

• Οργανωμένα testrides

• Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση

• 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial καιBMX

• Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα

• Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Για την ακρίβεια, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGPτης Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Περισσότερα νέα για την έκθεση και το πρόγραμμα θα ανακοινώνονται από τη διοργανώτρια εταιρεία Albatross, στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης που θα βρίσκεται στον «αέρα» το Μάρτιο.