Η Ηonda και συγκεκριμένα η ελληνική αντιπροσωπεία παρουσίασε το νέο Supra-X 125 Helmin, ένα παπί που θα αντικαταστήσει το Innova 125.

Eδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά από δώδεκα χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην αγορά των δικύκλων με περισσότερες από 40.000 πωλήσεις στην Ελληνική αγορά των Cubs, το Innova 125 δίνει τη σκυτάλη στο Honda Supra-X 125 Helmin.

Το νέο Supra-X 125 Helmin διαθέτει νέα εμφάνιση, είναι πιο πρακτικό, εφοδιάζεται με αερόψυκτο 2βάλβιδο κινητήρα 125 κ.εκ., με ιπποδύναμη 9,25 ίππους.

Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικά δισκόφρενα στον εμπρός και πίσω τροχό και με σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις ακόμη και με δύο άτομα, ενώ διαθέτει ρεζερβουάρ 5,6lt για μεγάλη αυτονομία.

Στα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η δυνατότητα τοποθέτησης κράνους full face στον αποθηκευτικό χώρο των 19,5 λίτρων που φιλοξενείται κάτω από τη σέλα των επιβατών.

Στην ελληνική αγορά το Supra-X 125 Helmin είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην ανταγωνιστική τιμή των 2,390 ευρώ.