Η Aprilia παρουσιάζει μία νέα έκδοση του προηγμένου τεχνολογικά Caponord 1200, που μπορεί να κινηθεί με άνεση, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Το Caponord Rally γεννιέται από την τεχνική εξειδίκευση της Aprilia, η οποία και το 2014 επιβεβαίωσε τη θέση της ως μοναδική και νικηφόρος ιταλική μάρκα, κατακτώντας διπλό τίτλο στο Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαSuperbike, αυξάνοντας σε 54 τον αριθμό των τίτλων στη συλλογή της.

Στον εξοπλισμό της προσφέρει νέες ακτινωτές ζάντες 19’’ μπροστά, νέες σκληρές βαλίτσες, νέα προστατευτικά κινητήρα, συμπληρωματικά φώτα LED.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ αναβάτη και μοτοσυκλέτας επιτυγχάνεται επιπλέον με το σύστημα A-MP που προσφέρει σύνδεση με τοsmartphone, μία περιοχή στην οποία η Aprilia και ο Όμιλος Piaggio κατέχουν ηγετική θέση.

Το Caponord 1200 Rally είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia στην τιμή των 16.650 €, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως ξ δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια, τα δύο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια κ.α.