Ο Κίμι Ραϊκόνεν αλλά και ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας στις τελευταίες δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο δεύτερος οδηγός της Ferrari, κατάφερε να κάνει τον πιο γρήγορο γύρο στην πίστα της Βαρκελώνης, και πλέον, τα πάντα είναι ανοιχτά στο πρώτο γκραν πρι, στην Μελβούρνη, στις 25 Μαρτίου.

Επίσης, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σημείωσε προχθές, τον καλύτερο χρόνο των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης σήμερα στη Βαρκελώνη, σπάζοντας το ανεπίσημο ρεκόρ πίστας. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari μπορεί να μην βελτίωσε επιπλέον το χρόνο του το απόγευμα, όμως το 1:17.182 που πέτυχε το πρωί με τα hypersofts της Pirelli ήταν σημαντικά ταχύτερο όλων και δεν

Για το ποιος έχει τον καλύτερο ρυθμό, θα το δούμε σε δύο εβδομάδες. Είμαι σίγουρος πως αν θέλουμε να γίνουμε πιο γρήγοροι, θα γίνουμε πιο γρήγοροι, όμως στη Βαρκελώνη δε σημαίνει κάτι. Σε δύο εβδομάδες όλοι θα ξέρουν πού είναι ο καθένας, όμως ως τότε απλά μαντεύουμε, όπως ακριβώς πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές, επομένως θα περιμένουμε να δούμε.» τόνισε ο Κίμι Ραϊκόνεν.