Την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα έκανε η Bentley Continental GT, το υπερπολυτελές μοντέλο της βρετανικής φίρμας, που βρίθει σε πολυτέλεια και φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το νέο μοντέλο περνάει με τον καλύτερο τρόπο στην τρίτη του πλέον γενιά και, σύμφωνα με τη φίρμα είναι κατασκευασμένη στο χέρι εξ ολοκλήρου στη Μεγ. Βρετανία.

Η Bentley αναφέρει ότι πρόκειται για ένα έργο τέχνης , με το σαλόνι του ναεπαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και του Grand Touring. Το νέο τετραθέσιο κουπέ διαθέτει κάτω από το καπό έναν W12 TSI κινητήρα των 6.0 λίτρων που συνδυάζεται με κιβώτιο, αυτόματο 8-σχέσεων.

Το συγκεκριμένο θηριώδες μοτέρ καταφέρνει να αποδίδει 635 ίππους ενώ με αρωγό τη ροπή των 900 Nm, αγγίζει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, και τη μέγιστη ταχύτητα των 333 χλμ./ώρα. Στον εξοπλισμό ξεχωρίζουν τα εργονομικά καθίσματα που ρυθμίζονται σε 20 διαφορετικές παραμέτρους, ενώ η ηχητική απόλαυση προέρχεται από το σύστημα της Bang & Olufsen 1.600 Watts των 16 μεγαφώνων.

Τη νέα Bentley Continental GT αποκάλυψε στους εκατοντάδες προσκεκλημένους ο κ. Νίκολας Μπέρναρντ, γενικός διευθυντής της Bentley στην Ελλάδα, μαζί με τον κ. Φίλιπ Νόακ, γενικό διευθυντή πωλήσεων της Bentley για την Ευρώπη.