Οικονομικά οφέλη έως και τα 4.190 ευρώ, χαμηλότοκα επιτόκια, και δελεαστικά χρηματοδοτικά προγράμματα προσφέρουν αυτή την περίοδο πέντε ελληνικές αντιπροσωπείες στα καινούργια τους μοντέλα.

Renault: Mε όφελος που αγγίζει έως τα 4.190 ευρώ προσφέρει η Renault στην χώρα μας τα νέα Megane και το νέο SUV, το Kadjar. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μια νέα σειρά κινητήρων – τούρμπο – βενζίνης ή και ντίζελ για ακόμη πιο οικονομικές διαδρομές. Οι νέες μειωμένες τιμές συνδυάζονται με ιδιαίτερα χαμηλά επιτόκια. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία Teoren Motors και για περιορισμένο αριθμό Megane και Kadjae, προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης των μοντέλων της με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από μόλις 3,9%. Οι αρχικές τιμές πώλησης των μοντέλων διαμορφώνονται στις 16.390 ευρώ για το Meganeκαι στις 19.490 ευρώ για το Kadjar.

Toyota: Σημαντικό όφελος σε όλα τα μοντέλα της συνεχίζει να προσφέρει και η Toyota στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, το μικρό Aygo κοστίζει – μετά το όφελος των 520 ευρώ – από 9,650 ευρώ. Επίσης, το επιτυχημένο εμπορικά Yaris έχει όφελος για το νέο αγοραστή 550 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις εκτός του υβριδικού. Η τιμή της αρχικής έκδοσης διαμορφώνεται από 11.450 ευρώ. Στο υβριδικό Yaris HSD ισχύει 10ετής εγγύηση υβριδικής μπαταρίας και όφελος 850 ευρώ. Τιμή από 15.840 ευρώ. Όφελος 1.000 ευρώ ισχύει για το νέο Auris, τόσο για τις εκδόσεις ντίζελ όσο και για αυτές με κινητήρα βενζίνης. Έτσι, η νέα τιμή της βασικής έκδοσης είναι στα 15.300 ευρώ. Το νέο CH-R έχει έκπτωση 500 ευρώ, ενώ η υψηλότερη αφορά το Avensis στα 1.200 ευρώ

Jeep: Με αφορμή την έκθεση Αυτοκίνηση, οι επισκέπτες της έκθεσης και όσοι παραγγείλουν ένα Jeep μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, θα δικαιούνται Δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000 χιλιόμετρα. Επίσης, αυτή την περίοδο ισχύουν από την Jeep ιδιαίτερα δελεαστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα ‘50-50’ με προκαταβολή 50% και εξόφληση άτοκα σε 50 μήνες, το πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις και το πρόγραμμα PCP, που προσφέρει πληρωμή σε 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μία μεγάλη δόση στην λήξη, την οποία ο κάτοχος μπορεί να εξοφλήσει, να επαναχρηματοδοτήσει ή απλά να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Mini: Το «όπλο» το νέο πρόγραμμα «Innovation Bonus», η Mini παρέχει στους νέους αγοραστές σημαντικά οικονομικά οφέλη σε όποιον αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της εταιρείας με εκπομπές CO2 κάτω από 130 γρ./χλμ. Το πρώτο όφελος αφορά το χαμηλότοκο επιτόκιο που είναι στο 3,9%, ενώ παράλληλα τρέχει και επιδότηση εξοπλισμού έως 1.500 ευρώ καθώς και επιπλέον επιδότηση ανταλλαγής ειδικά για κατόχους μοντέλων με κινητήρες diesel Euro 4 ή Euro 5. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

SsangYong: Προσφέρει το νέο XLV με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων και ισχύος 115 ίππων με έκπτωση από 2.000 έως 2.500 ευρώ – ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με τη νέα του τιμή να διαμορφώνεται από τα 22.580 ευρώ.