Η Fiat στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2017 17:23 |
Η Fiat στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η FCA Greece συμμετέχει σε ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα,  στην 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη των επισήμων διανομέων της στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ ΑΕ και ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Το κοινό που θα βρεθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά ολόκληρη τη γκάμα των αυτοκινήτων της Fiat και της Fiat Professional.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η οικογένεια του Fiat 500, και συγκεκριμένα το 500 Mirror, το 500X S-Design και το 500L, με τα δύο πρώτα να κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, παρούσα θα είναι η ολοκληρωμένη οικογένεια του Tipo (4Θ, 5Θ και SW), τα χαρακτηριστικά του οποίου συνοψίζονται στην έκφραση “Δίνεις λιγότερα, παίρνεις περισσότερα” και το οποίο προσφέρεται στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 11.990€. Τέλος, από το περίπτερο της Fiat δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περιπετειώδεςPanda Cross.

Τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat εκπροσωπούν το νέο pick up Fullback που συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύηση, το ιδανικό όχημα μεταφοράς προσωπικού TalentoCombi, τo ευρύχωρο Doblo Cargo και το van φτιαγμένο για την πόλη Fiorino.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στα περίπτερα των δύο διανομέων μπορούν να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.