Η Nissan αναβαθμίζει το τετράτροχο «υπερόπλο» της, το 370Z MY18. Το νέο μοντέλο φέρει αρκετές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση του, τον εξοπλισμό και τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές εστιάζονται στις λαβές μαύρου χρώματος, στις πόρτες, καθώς και ένα μαύρου χρώματος διακοσμητικό στον πίσω προφυλακτήρα. Οι σκουρόχρωμοι προβολείς εμπρός, όπως και τα αντίστοιχα πίσω φώτα που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στην έκδοση NISMO. Επίσης, θα φέρει νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στον εξοπλισμό του υπάρχει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect Premium, με οθόνη αφής επτά ιντσών, δορυφορική πλοήγηση, συσκευή αναπαραγωγής DVD και κάμερα οπίσθιας προβολής, που θα διατίθεται προαιρετικά στο αναβαθμισμένο μοντέλο.

Το 370Z θα κρύβει κάτω από το καπό του ένα κινητήρα V6 3,7 λίτρων με 328 ίππους, που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου ή ενός επτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Το νέο μοντέλο, χάρη στη βέλτιστη κατανομή βάρους και τη σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα οδήγησης. Επίσης, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του με Syncro Rev Control, το πρώτο σύστημα στον κόσμο που αυξάνει στιγμιαία το γκάζι στα κατεβάσματα των ταχυτήτων, επιτυγχάνοντας απόλυτα ομαλές αλλαγές .

Ο Ryan Gains, επικεφαλής μάρκετινγκ, στην κατηγορία C και Sport μοντέλων της Nissan Europe, δήλωσε: «Για σχεδόν μισό αιώνα, η σειρά Z της Nissan έχει δημιουργήσει μια σχολή για τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων, που χαρακτηρίζονται από το πάθος για την απόδοση κα την ποιότητα. Το Nissan 370Z MY18 παραμένει πιστό σε αυτή την κληρονομιά, μεταφέροντας τη δυναμική οδήγηση και τον κλασσικό σχεδιασμό σε νέα επίπεδα.»