Πρωτοποριακή ιστοσελίδα της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε δίνει στους ενδιαφερόμενους αγοράς ενός μεταχειρισμένου Nissan πληροφορίες για το ιστορικό του μοντέλου, τα σέρβις κ.α. με απώτερο στόχο την διαφύλαξη του από τυχόν παραπλανητικές ενέργειες.

Το ιστορικό του μεταχειρισμένου τους αυτοκινήτου, πληροφορίες ακόμη και για την εγγύηση ή και την ακριβή ημερομηνία κατασκευής μπορούν να πληροφορηθούν οι υποψήφιοι αγοραστές, αλλά και οι ιδιοκτήτες ενός μεταχειρισμένου Nissan χάρη στην πρωτοποριακή ενημέρωση που μπορεί να παρέχει η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η διαδικασία πρόσβασης στο ιστορικό του οχήματος Nissan – που μπορεί να ενδιαφέρει τους ιδιοκτήτες ή και τους υποψήφιους αγοραστές – μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας – www.nissan.gr ή την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.nissan.gr/mynissan/my-nissan-application-support-used.html. Εκεί παρέχονται οι πληροφορίες για το ιστορικό του οχήματος (μοντέλο, ημερομηνία κατασκευής & έναρξης της εγγύησης, τυχόν εκκρεμείς ανακλήσεις κλπ.) , όπως και για τα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα κατά την τελευταία επίσκεψη του οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan.

Σαφώς, αυτό αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο που διευκολύνει στην επιλογή ενός μεταχειρισμένου της ιαπωνικής φίρμας, και σε μια προσπάθεια διαφάνειας στην εμπορία των οχημάτων από δεύτερο χέρι. Σύμφωνα με τον Γιάννη Μεθενίτη, υπεύθυνο επικοινωνίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε χάρη στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «Προστατεύουμε τον υποψήφιο αγοραστή από τυχόν παραπλάνηση, αφού με τη νέα ιστοσελίδα μπορεί να γνωρίζει τα χιλιόμετρα, την κατάσταση του οχήματος κ.α. στοιχεία για το ιστορικό του μεταχειρισμένου Nissan αρκεί να επισκεφθεί ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan. Είναι σημαντικό πριν προβεί, να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη – πωλητή του αυτοκινήτου από δεύτερο χέρι να συναινέσει στην παροχή των σχετικών πληροφοριών» επεσήμανε ο κ. Μεθενίτης.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες είχαν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές καταγγελίες αγοραστών μεταχειρισμένων αυτοκινήτου με «γυρισμένα» χιλιόμετρα στα κοντέρ των αυτοκινήτων τους. Μάλιστα, τα μέλη του ΣΕΑΑ ( Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου) είχαν προτείνει να δημιουργηθεί μια κεντρική πλατφόρμα μητρώου, μέσα από το οποίο θα ελέγχονται τα μεταχειρισμένα, το ιστορικό τους κ.α. που θα φανερώνουν τόσο την ηλικία και κυρίως τα χιλιόμετρα στο κοντέρ.