Μια ακόμη σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η Kosmocar Audi πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής φίρμας απέσπασε την ανώτατη διάκριση του Χρυσού βραβείου για την εξαιρετική της επίδοση στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη στις πωλήσεις, στην κατηγορία «Καινοτομία στις Πωλήσεις και Πελατο-κεντρικότητα».

Η απονομή του βραβείου για τον θεσμό Sales Excellence Awards 2015, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων στην χώρα μας, Η κριτική επιτροπή αποτελείται από μέλη του ΔΣ του ΙΠΕ, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και καθηγητές Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Δημήτρης Καββούρης, Διευθυντής Πωλήσεων και Μarketing ο οποίος μετά την εκδήλωση ανέφερε ότι «Η καινοτομία και η πελακοκεντρικότητα είναι μέρος του DNA της Audi. Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εκ μέρους της ομάδας πωλήσεων της Αudi και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar που πουλάνε καθημερινά τα προϊόντα μας προσφέροντας μια κορυφαία εμπειρία αγοράς σε όσους περνούν το κατώφλι της μάρκας μας.»