Κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Πολ Πογκμπά. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Λιγκ Καπ,αλλά και την απόφαση του Πορτογάλου προπονητή να τον βγάλει από τη λίστα των αρχηγών, ήρθε ακόμη ένα περιστατικό να επιβεβαιώσει τις άσχημες σχέσεις των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με το «SkySports», ο Πογκμπά στην πρωινή προπόνηση χαιρέτησε το προπονητικό επιτελείο, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον αγνόησε επιδεικτικά. Ο Γάλλος χαφ ξαφνιάστηκε, για να ακολουθήσει ένας μικρός διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά όχι σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι ο Πογκμπά εξέφρασε τη δυσφορία του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς της Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουλβς, ενώ και ο Μουρίνιο ήταν εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Γάλλος μέσος είχε δυνατά τη μουσική στο πούλμαν.