Η εξομολόγηση που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης σόκαρε τους πάντες. Ο καλλιτέχνης διαγνώστηκε με όγκο στον νεφρό, στις εξετάσεις που έκανε για να πάρει μέρος στο Nomads. Η περιγραφή του συγκλονίζει!

«Ξεκίνησα να κάνω τις εξετάσεις μου για να πάρω μέρος στο Nomads. Αφού πέρασα από όλους τους γιατρούς, την ώρα του υπέρηχου ο γιατρός μου είπε ότι κάτι βλέπει που δεν μπορεί να εξακριβώσει τι είναι. Φεύγοντας, λέω στη γιατρό του ΑΝΤ1 «ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο κάτι είδε, σε παρακαλώ αν θες κοίταξέ το». Σε μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δεν μάθουμε τι είναι αυτό δεν θα μπορέσω να πάω στο παιχνίδι. Για κάποια στιγμή μόνο φοβήθηκα. Τελικά διαγνώστηκα με όγκο στον νεκρό και θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη και όλα καλά…

Αν δεν γινόντουσαν αυτές οι εξετάσεις για το Nomads δεν θα μάθαινα και κάποια στιγμή θα μεγάλωνε πάρα πολύ. Είναι μια ασθένεια νέα, στις ΗΠΑ 35,000 άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με αυτό το είδος καρκίνου, ο οποίος είναι ύπουλος στην αρχή γιατί δεν φαίνεται. Δεν υπάρχει καμία κληρονομικότητα, είναι εντελώς τυχαίο γεγονός», εξομολογήθηκε ο Βαλάντης.