Στο ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας που διατρέχει τη χώρα ομοιάζει το πλανητικό σκηνικό της Τετάρτης, καθώς την Πανσέληνο στον Κριό ακολούθησε το τετράγωνο του Ήλιου στον Κρόνο, που μας καλεί να αλλάξουμε ότιδήποτε είναι σαθρό. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, οι οποίοι δεν θα αποφύγουν συγκρούσεις ενδεχομένως και ρήξεις. Όμως μετά την καταιγίδα έρχεται η… νηνεμία. Έτσι, την Πέμπτη ο Ήλιος και ο Άρης θα είναι σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, ενώ θετικά θα λειτουργήσει για αρκετούς και ο  Πλούτωνας, που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Κυριακή. Κατά τα λοιπά

Κριέ μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία οι επιδιώξεις σου, που στηρίζουν φίλοι και οικογένεια θα πάρουν σάρκα και οστά. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, αλλά ενίοτε είναι καλύτερα να κρατάς χαμηλούς τόνους και να σκέφτεσαι διπλά τυχόν αποφάσεις, που επηρεάζουν το μέλλον σου.

Ταύρε υπάρχει μια στασιμότητα σε διάφορους τομείς, οι συνθήκες σε ζορίζουν περισσότερο από ότι περίμενες, αλλά ξέρεις να παλεύεις για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Άλλωστε that s life.

Δίδυμε νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σου και όχι μόνο. Αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις άνευ ουσίας συγκρούσεις και λειτουργώντας με αποφασιστικότητα, συνέπεια και καλή οργάνωση όλα θα γίνουν.

Καρκίνε διανύεις μια περίοδο όπου ευνοείσαι και πολλά μπαίνουν σε σειρά. Στα επαγγελματικά φρόντισε να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Και σταμάτα να γκρινιάζεις.

Λέοντα ευνοείσαι αρκετά και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για σένα προσωπικά και επαγγελματικά. Πάρε δυνάμεις και προχώρα. Και μην ενδώσεις σε αγορές που δεν απαραίτητες.

Παρθένε η συγκέντρωση και η διαλλακτικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά της ημέρας. Άφησε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγέ στο επίκεντρο παραμένουν εργασιακά και οικογένεια. Οργανώσου καλύτερα προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες που φέρνουν τα νέα δεδομένα.

Σκορπιέ είσαι από τους πιο ευνοούμενους του ζωδιακού κύκλου. Προώθησε τις αλλαγές, που θέλεις, επιλύοντας τις εκκρεμότητες που έχεις, προχώρα στα ξεκαθαρίσματα που θεωρείς ότι πρέπει να γίνουν και βρες χρόνο για να πάρεις ανάσες και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Τοξότη τα δύσκολα απομακρύνονται. Απέφυγε τον εκνευρισμό και τις παρεξηγήσεις, φρόντισε τις ποικίλες εκκρεμότητες που έχεις στα επαγγελματικά και βάλε σε τάξη ότι σε απασχολεί με την οικογένεια και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσεις τις καλύτερες ημέρες που ξημερώνουν.

Αιγόκερε δεν σου φτάνουν τα ανοιχτά μέτωπα, προέκυψαν νέες δυσκολίες και αβεβαιότητες και έξτρα έξοδα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, οπλίσου με υπομονή και θα βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Υδροχόε εκκρεμότητες και καθυστερήσεις δοκιμάζουν τα νεύρα σου, ωστόσο μην αγχώνεσαι άσε τα λόγια και προχώρα, αφού όλα θα πάνε καλά. Έχεις δίπλα σου τον σύντροφό σου, οπότε κάνε υπομονή.

Ιχθύ έρχεται μια περίοδος που θα σε δικαιώσει για τις πρόσφατες επιλογές σου, φέρνοντας ηθικές και υλικές απολαβές, καθώς και ανθρώπους στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις περαιτέρω τις δυνατότητές σου.