Ο Αμρ Ουάρντα θα λείψει από τα ματς του ΠΑΟΚ με Άρη (Κύπελλο) και Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) καθώς τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής το περασμένο Σάββατο μετά την προπόνηση και ενώ είχε ενημερωθεί ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα είχε άσχημη συμπεριφορά, καθώς έβγαλε γκρίνια.

Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον απέκλεισε από την αποστολή, αλλά την επομένη ο Ουάρντα δεν πήγε στην προπόνηση για τους παίκτες που έμειναν εκτός.

Η διαχείρισή του είναι θέμα του προπονητή, που αφενός δεν θέλει να τον στείλει για απολογία στη διοίκηση γιατί τα παραπτώματά του δεν είναι σημαντικά και προβλέπονται τιμωρίες από τους εσωτερικούς κανονισμούς.

Αλλά από την άλλη δε θέλει να ρισκάρει την ενότητα των αποδυτηρίων και έτσι σε πρώτη φάση ο Λουτσέσκου προχώρησε σε μια σιωπηρή τιμωρία ως πρώτη προειδοποίηση.

Θα προπονείται με την ομάδα, αλλά θα είναι εκτός ματς για μια εβδομάδα οπότε θα χάσει και τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Αν ο Ουάρντα δεν ενσωματωθεί στο γενικό πνεύμα και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα μείνει στην ομάδα όσο καλός παίκτης και να είναι. Προφανώς αυτό δεν ήταν το πρώτο λάθος που έκανε ο Ουάρντα, καθώς υπάρχουν ορισμένα άλλα μαζεμένα από το καλοκαίρι.