Ο Κισσαμικός νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ιεράπετρα σε αγώνα για την 4η φάση του Κυπέλλου. Επίσης, νεοφώτιστος στη Football League Βόλος ΝΠΣ επιβλήθηκε 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-1

Χάρη σε ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο, ο -νεοφώτιστος στη Football League- Βόλος συνέτριψε 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας για τον 2ο όμιλο, σε ένα ματς που υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μάντζη, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 38΄ με τον Μαρκολίνο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) με τον Λίταινα. Όμως στο διάστημα 61΄-69΄ ο Βόλος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ (61΄ Κότο, 65΄ Πέντα, 69΄ Μάντζης), ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα με τον Πέντα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (83΄ Κορέλας), Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58΄ Δόρης), Μάντζης (75΄ Πίσπας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μαρκολίνο (85΄ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79΄ Καμπέρης), Λουκάο

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

Με το… δεξί μπήκε ο Κισσαμικός στον 3ο όμιλο, καθώς επικράτησε στην Ιεράπετρα 2-0 του τοπικού ΟΦΙ. Η χανιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά χρειάστηκε μία στημένη φάση (κόρνερ) και μία κεφαλιά του Ζιούλη στο 48΄ για να πάρει το προβάδισμα. Λίγο πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως το σουτ του Μπλέντι πέρασε ελάχιστα έξω, και στο 90΄ ο Βρεττός «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος (58΄ Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς (64΄ Γκέκας)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (73΄ Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης (68΄ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (82΄ Μαλόνγκα)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Παρότι τους χωρίζει μία κατηγορία, ο Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε «στα ίσια» τα Τρίκαλα και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν κατάφερνε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31΄ με τον Μερεσιώτη, αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 43΄ με τον Τσιμίκα. Τα Τρίκαλα έμειναν με δέκα παίκτες από το 54΄, λόγω αποβολής του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και με εννέα από το 79΄, όταν αποβλήθηκε και ο Γκουγκούδης, που πρόλαβε να δεχθεί δύο κίτρινες σε έξι λεπτά (είχε μπει αλλαγή στο 73΄)! Ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα, ενώ ο ΑΟΤ παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στο 83΄, αλλά το πλασέ του Ηλιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (81΄ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65΄ Λιάρας), Ζυγκερίδης

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρή, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73΄ Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63΄ Ηλιάδης), Βανκεβάι (84΄ Κέζος)