Μετά την πολλά υποσχόμενη εκκίνηση τους στη φετινή Super League είναι λογικό οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού να προσελκύσουν και μνηστήρες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ σκοπεύει να συζητήσει άμεσα την προοπτική αναπροσαρμογής και επέκτασης τριών συμβολαίων.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται κατ’ αρχήν ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο πρώτος (20 ετών) θέτει υποψηφιότητα για MVP της ομάδας στην φετινή σεζόν, ενώ ο δεύτερος είναι ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα (γεννηθείς 24 Οκτωβρίου 2000).

Και οι δύο έχουν αδύναμα συμβόλαια, που λήγουν το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, επειδή οι απολαβές τους δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ τον χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αξιώσει τα ποσά που ονειρεύονται στο Τριφύλλι. Και για να συμβεί αυτό απαιτείται άμεση αλλαγή των όρων, με γερή αύξηση και επέκταση. Και στους δύο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πράσινοι θέλουν να τελειώσουν τις ανανεώσεις πριν ακόμη φύγει το 2018, καθώς δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο, διακινδυνεύοντας να εμφανιστούν ομάδες και ατζέντηδες που θα «πάρουν τα μυαλά» των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Η διαφορά είναι ότι ο 21χρονος εξτρέμ, έχει επίσης συμβόλαιο έως το 2020 (ανανέωσε στις 02/06/2017, με εισήγηση Ουζουνίδη), αλλά με καλύτερες απολαβές και γενικώς είναι πιο ισχυρή η συμφωνία. Ωστόσο, επειδή δείχνει τρομερή βελτίωση φέτος, σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές με τον εκπρόσωπό του, Πασχάλη Τουντούρη, ώστε να υπάρξει και νέα επέκταση, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του.