Στην ανέλπιστη, για εκείνον, στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Φάνης Τζανδάρης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ο μέσος του «τριφυλλιού» ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας ενώ τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν την δουλεία ώστε να τον ανταμείψουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Τζανδάρης: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Θέλουμε να συνεχίσει να έρχεται και εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε μέχρι τώρα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δουλειά και κάτω το κεφάλι», δήλωσε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Για το «όπλο» του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε όλοι νέα παιδιά, θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πιστεύω ότι είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα».

Για το τι του άρεσε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσε πολύ η κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση. Λίγο πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε το 4/4 και συνεχίζουμε».

Για το αν περίμενε τόσο κόσμο στο γήπεδο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά ο κόσμος μας αιφνιδίασε ευχάριστα. Τον ευχαριστούμε και πάλι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει. Εμείς πρέπει να έχουμε κάτω το κεφάλι μας, να δουλεύουμε συνέχεια. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά και εύχομαι να τα καταφέρουμε».