Στο παιχνίδι με τη Λαμία η επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού είχε μέσο όρο ηλικίας τα 19,5 χρόνια. Σε εκείνο το ματς τελείωσαν το παιχνίδι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

Με τον Λεβαδειακό στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι τρεις πρώτοι και ο Χατζηθεοδωρίδης σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Μέσος όρος ηλικίας των τεσσάρων παικτών τα 20,25 χρόνια. Αναλυτικά, οι Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης είναι 21 ετών, ο Μπουζούκης 20 ετών και ο Καμπετσής 19 ετών. Ενδεικτικό του πόσο νεανική ομάδα έχει το τριφύλλι, αλλά και πόσο εμπιστεύεται τα νέα παιδιά ο Γιώργος Δώνης. Οι πρωταγωνιστές στο 1-0 Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια.

Εκπληκτικό είναι και το γεγονός ότι ο Χατζηγιοβάνης μπροστά στους υπόλοιπους τρεις συμπαίκτες του μοιάζει πολύπειρος! Απέναντι στον Λεβαδειακό μέτρησε τη 43η συμμετοχή του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όλες φυσικά με τον Παναθηναϊκό. Τριπλάσιες και πλέον από τους άλλους τρεις μαζί που έχουν 14 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Μπουζούκης μέτρησε την ένατη του συμμετοχή, ο Καμπετσής την τρίτη και ο Χατζηθεοδωρίδης μόλις τη δεύτερη.