Η Νόα Σάιρους μετατρέπει τα δάκρυα της για τον ράπερ Lil Xan σε υγρό χρυσό.

Προετοιμάζοντας την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Good Cry», η τραγουδίστρια της ποπ, ηθοποιός και αδερφή της επίσης τραγουδίστριας-ηθοποιού, Μάιλι Σάιρους συνεργάστηκε με την εταιρία ενδυμάτων Pizzaslime για μια περιορισμένη capsule συλλογή.

Μερικά από τα κομμάτια της σειράς είναι t-shirt με το πρόσωπο του πατέρα της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, μια κούπα που γράφει «Noah Cryus Tears» (Δάκρυα Νόα Σάιρους), παντελόνι φόρμας με τη λέξη «θλίψη» στο κάτω μέρος.

Πιο αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πωλείται ένα μικρό φιαλίδιο με υγρό που αναγράφει «Noah Cyrus Tears» (Δάκρυα Νόα Σάιρους) έναντι 12.000 δολαρίων. Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος «είναι περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Νόα ως αποτέλεσμα θλίψης».

«Η κατάποση αυτών των δακρύων από άνθρωπο δεν προτείνεται, επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αρκετά αλμυρά και θα ήταν απλά super… παράξενο να πιεις τα δάκρυα κάποιου άλλου» γράφει στην ετικέτα

Η λύπη που προκάλεσε τα πανάκριβα δάκρυα οφείλεται, ίσως, στον χωρισμό της από τον ράπερ Lil Xan, ο οποίος συμμετέχει στο άλμπουμ.