Και είναι ομιχλώδεις γιατί έτσι έχουν αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Για κάποιο λόγο που πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ, ένας Έλληνας επιχειρηματίας και ένας… Ταϊλανδός broker, έχουν αποφασίσει να παίζουν με ένα σύλλογο που έχει πίσω του κοντά στα δύο εκατομμύρια φιλάθλους.

Έχουν αποφασίσει να κάνουν τις κουβέντες τους πίσω από πόρτες ερμητικά κλειστές, να ανακοινώνουν ότι η συμφωνία θα προχωρήσει τον Μάιο, μετά τον Ιούλιο, μετά τον Αύγουστο, μετά τον Σεπτέμβριο και να κοντεύει να φτάσει Οκτώβρης αλλά εκείνοι να συνεχίζουν το κρυφτούλι. Έχουν αποφασίσει να διαρρέουν πράγματα που η καθημερινότητα αποδεικνύει πως βρίσκονται μονάχα στο κεφάλι εκείνων που – θέλουν να – το παίξουν επικοινωνιολόγοι τους. Κυρίως από την πλευρά του Παϊρότζ, η επικοινωνία είναι να απορείς.

Πως αφήνουν έναν άνθρωπο να εκτεθεί στα μάτια τόσου κόσμου; Πως τον αφήνουν, ακόμα κι αν μπει στον Παναθηναϊκό, να το κάνει έχοντας να αντιμετωπίσει όλη αυτή την καχυποψία και την πονηριά με την οποία θα τον κοιτάζει ο κόσμος;

Διαβάστε περισσότερα εδώ